ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου, 2018 - 10:00
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Επίσκεψη αστραπή του υπουργού Εθν. Άμυνας στην Ελευθερούπολη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πάνος Καμμένος
Επίσκεψη

Υπέγραψε την παραχώρηση για 40 χρόνια στον δήμο Παγγαίου, το κτίριο της Λ.Α.Φ.

Σύντομη επίσκεψη στην Ελευθερούπολη Παγγαίου πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος για την τελετή παράδοσης της Λέσχης Αξιωματικών στον Δήμο. 

Σύμφωνα με την ΕΡΑ Καβάλας στο δημαρχείο της Ελευθερούπολης υπέγραψε την παραχώρηση για 40 χρόνια στον δήμο Παγγαίου, το κτίριο της Λ.Α.Φ.. Είχε προηγηθεί από το δήμο η εκπόνηση ολοκληρωμένου σχεδίου αξιοποίησης του και μετατροπής του σε πολυχώρο πολιτισμού και ανάπτυξης.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, Κώστας Μορφίδης και Δημήτρης Εμμανουηλίδης και ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Μαρκόπουλος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έφθασε στην Ελευθερούπολη με ελικόπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος, Φίλιππος Αναστασιάδης και ο διοικητής της ΧΧ ΤΘ Μεραρχίας και αναχώρησε μετά από μία ώρα περίπου.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Υποψήφιοι   με τελεσίγραφα και με ένα απλό e-mail,  είναι η μόδα των ημερών. Γεννημένοι αρχηγοί,  χωρίς να πλαισιώνονται από υποστηρικτές  και στη  συγκεκριμένη  περίπτωση υποψήφιους συμβούλους.