ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 13 Απριλίου, 2019 - 10:00
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 11 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΕΦ - DEB

Ένας πρώην κοινοτάρχης, ένας πρόεδρος συλλόγου και πολλοί ...δημοσιογράφοι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΙΕΦ - DEB
Υποψήφιοι
υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην υποψηφιότητα του πτυχιούχου της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από την Ξάνθη Χουσεΐν Μπαλτατζή

Ένας πρώην κοινοτάρχης, ένας πρόεδρος συλλόγου και πολλοί ...δημοσιογράφοι, συνθέτουν τη λίστα με τους πρώτους 11 υποψήφιους ευρωβουλευτές του μειονοτικού κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ – DEB). Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην υποψηφιότητα του πτυχιούχου της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Χουσεΐν Μπαλτατζή, για την οποία εκφράζεται από το μειονοτικό κόμμα ότι θα βοηθήσει στην προσπάθεια για να ακουστεί η φωνή της κοινωνίας τόσο στην Αθήνα όσο και στη Ευρώπη.

Οι πρώτοι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές από το ΚΙΕΦ:

 

 1. Απτουλκαδήρ Χαφούζ Χότζα – Πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Κέχρου νομού Ροδόπης. 
 2. Αχμέτ Μουσταφά – αγρότης, από τους ιδρυτές του ΚΙΕΦ. 
 3. Μπελτσο Μπαχρή – απόφοιτος του Πανεπιστημίου Gazi της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Αντιπρόεδρος του ΚΙΕΦ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης.
 4. Εμινέ Μολλά Χουσεΐν – μέλοςτηςΚεντρικής ΕπιτροπήςτουΚΙΕΦ.
 5. Γκοκμέν Σαμπρίογλου – απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ankara της Σχολής Εκπαιδευτικών Επιστημών του Τμήματος Επιμορφωτικών Προγραμμάτων και Διδασκαλίας.
 6. Χασάν Χασάν – δημοσιογράφος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ankara της Σχολής Επικοινωνίας του Τμήματος Δημοσιογραφίας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπήςτου ΚΙΕΦ και πρώην αντιπρόεδρος.
 7. Χουσεΐν Μπαντάκ – επιχειρηματίας, πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Κιμμερίων νομού Ξάνθης, αντιπρόεδρος της ΠΕΚΕΜ.
 8. Ιμπραχήμ Ιμπραήμ (Μπαλταλή) – δημοσιογράφος, συγγραφέας, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Gazi της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών.
 9. Μουχαμμέτ Καπζά – απόφοιτος του Πανεπιστημίου Trakya της Εκπαιδευτικής Σχολής του Τμήματος Γερμανικής Γλώσσας, πρώην αντιπρόεδρος του Συλλόγου Νέων Μύκης. 
 10. Οζτζαναλί Οσμάν – δημοσιογράφος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ege της Σχολή Επικοινωνίας του Τμήματος Δημοσιογραφίας. 
 11. Χουσεΐν Μπαλτατζή - γιατρός, πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μια κυβερνητική θητεία δεν είναι αγώνας 100 μέτρων,   αλλά συνήθως μαραθώνιος.