ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΡΑΜΑΣ

Έκλεισε το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χιονοδρομικό Φαλακρού
Δράμα

Α. Πατακάκης: Επιβεβαιώνονται όσα είχα καταγγείλει για την αδιαφορία της Περιφέρειας
 

Σε ανακοίνωση της μη λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού στη Δράμα το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου 2018 καθώς και για άγνωστο χρονικό διάστημα, προχώρησε ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατατάκης, κάνοντας λόγω για αδιαφορία εκ μέρους της Περιφέρειας. 


Ο κος Πατακάκης αναφέρει: Οδηγηθήκαμε σε αυτό το αποτέλεσμα λόγω της μεγάλης καθυστέρησης από πλευράς της Περιφέρειας στην ανεύρεση επιπλέον χρημάτων, πέραν αυτών που εμείς είχαμε εξασφαλίσει από τα έσοδα της περσινής χρονιάς, τα οποία ωστόσο δεν επαρκούσαν ώστε να λειτουργήσει το κέντρο ολόκληρη τη χιονοδρομική περίοδο με αξιώσεις όπως λειτούργησε την περσινή χιονοδρομική περίοδο 2016-2017.


Δυστυχώς, επιβεβαιώνονται όσα είχα καταγγείλει στην από 10 Δεκεμβρίου 2017 επιστολή διαμαρτυρίας μου για την αδιαφορία της Περιφέρειας αναφορικά με το μοναδικό χιονοδρομικό κέντρο της ΑΜΘ.


Ας ελπίσουμε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες από την έδρα της Περιφέρειας ώστε να επανέλθει το βουνό μας στην έστω και εν μέρει λειτουργία του.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είναι προσφιλές επικοινωνιακό κόλπο  να επιστρατεύονται κυβερνητικά στελέχη και  υπουργοί σε προεκλογικές περιόδους και όχι εθνικών εκλογών,  αλλά αυτοδιοικητικών,  για να προβάλουν σε κομματικές συγκεντρώσε