ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου, 2018 - 10:00
ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δήμος Μαρωνείας - Σαπών: 2.000€ στους πυρόπληκτους της Αν. Αττικής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πυρόπληκτοι
Δήμος Μαρωνείας Σαπών
Ανθρωπιά

Η απόφαση ελήφθη στην βραδινή συνεδρίαση του οργάνου την Πέμπτη

Διονύσης Βοργιάς

Συνεχίζεται το κύμα αλληλεγγύης από ιδιώτες, φορείς, πολιτικά όργανα, προς τους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής, ύστερα από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν κυρίως την περιοχή στο Μάτι Αττικής. Τότε ο "Χ" είχε καταγράψει μεγάλη κινητικότητα στην Κομοτηνή, όπου συγκεντρώθηκαν χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης από όλους. Ακολούθησε και η ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής, με την οποία ο Δήμος Κομοτηνής ενίσχυσε με το ποσό των 10.000€ τους πυρόπληκτους.

Αυτή την φορά, στο πλαίσιο της βραδινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Μαρωνείας - Σαπών, την Πέμπτη 30 Αυγούστου, ελήφθη ομόφωνα η απόφαση ενίσχυσης των πυρόπληκτων με 2.000€, όσο δηλαδή επέτρεπε ο "σφιχτός" προϋπολογισμός του Δήμου. Πάντως, την ίδια ώρα, ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές έχει ανέλθει στους 98, ενώ ακόμη οι περιοχές της Ανατολικής Αττικής μετρούν αγιάτρευτες πληγές. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αφού εξέφρασαν τις αντιρρήσεις  και τους προβληματισμούς τους οι σύμβουλοι,  μετά την απόφαση του δημάρχου να μην θέσει εκ  νέου υποψηφιότητα  στις επόμενες εκλογές και αφού ξεπέρασαν  το πρώτο σοκ,  πολλοί