ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου, 2017 - 11:00
ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Αποχή από την αξιολόγηση σε ποσοστό 98%

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αξιολόγηση
ΠΟΕ-ΟΤΑ

Στοιχεία ανά την Ελλάδα παρουσιάζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ
 

Σε ποσοστό 98% ανέρχεται η συμμετοχή εργαζομένων στους Δήμους Κομοτηνής-Μαρώνειας-Σαπών-Ιάσμου-Αρριανών από την αξιολόγηση, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε χθες η ΠΟΕ-ΟΤΑ. "Η κυβέρνηση τρομοκρατημένη από τη συνεχιζόμενη μαζική απεργία-αποχή των εργαζομένων από την «αξιολόγηση» και αφού η προσπάθεια να εκβιάσει συναδέλφους προϊσταμένους και διευθυντές έπεσε στο κενό, περνάει στη γνωστή για αυτή παιχνίδι της προπαγάνδας και της δημιουργίας εντυπώσεων.

Τα στοιχεία για ποσοστά δήθεν 70% συμμετοχή των εργαζομένων στην αξιολόγηση δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα που μας μεταφέρουν καθημερινά οι σύλλογοι-μέλη μας  από όλη τη χώρα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ποσοστά συμμετοχής: Δήμος Σαλαμίνας (100%), Δήμος Αιγάλεω (94%), Δήμος Νίκαιας-Ρέντη (100%), Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας (93%), Δήμος Καισαριανής (100%), Δήμος Βύρωνας (99%), Δήμος Κομοτηνής-Μαρώνειας-Σαπών-Ιάσμου-Αρριανών (98%), Δήμος Ιλίου (100%), Δήμοι Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας (100%), Δήμος Σερβίων-Βελβεντού (79%), Δήμος Κοζάνης (76%), Δήμος Εορδαίας (84%), Δήμοι Πύργου-Κρεστένων-Ζαχάρως (95%), Δήμος Λαυρεωτικής (100%), Ο.Τ.Α. Νομού Θεσπρωτίας (100%), Ε.Δ.Σ.Ν.Α. (100%), Βρεφοκομείο Αθηνών (54%), Δήμος Βοΐου (66%), Δήμος Πειραιά (70%), Δήμος Λιβαδειάς (66%), Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού (90%)", αναφέρει ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ συνεχίζει να συγκεντρώνει δηλώσεις συμμετοχής στην απεργία-αποχή και καλεί τους εργαζόμενους που κατέθεσαν φύλλα αξιολόγησης να τα πάρουν πίσω.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Eπιστήμη έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση τη λογική του πνεύματος  αποπροσανατολισμού  της κοινής γνώμης, την ώρα που θα έπρεπε να επικεντρωθούν όλοι στα σοβαρά και στα δύσκολα και πρώτα βέβαια οι ίδιοι. 

Ημερολόγιο