ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου, 2017 - 11:00
ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Αποχή από την αξιολόγηση σε ποσοστό 98%

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αξιολόγηση
ΠΟΕ-ΟΤΑ

Στοιχεία ανά την Ελλάδα παρουσιάζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ
 

Σε ποσοστό 98% ανέρχεται η συμμετοχή εργαζομένων στους Δήμους Κομοτηνής-Μαρώνειας-Σαπών-Ιάσμου-Αρριανών από την αξιολόγηση, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε χθες η ΠΟΕ-ΟΤΑ. "Η κυβέρνηση τρομοκρατημένη από τη συνεχιζόμενη μαζική απεργία-αποχή των εργαζομένων από την «αξιολόγηση» και αφού η προσπάθεια να εκβιάσει συναδέλφους προϊσταμένους και διευθυντές έπεσε στο κενό, περνάει στη γνωστή για αυτή παιχνίδι της προπαγάνδας και της δημιουργίας εντυπώσεων.

Τα στοιχεία για ποσοστά δήθεν 70% συμμετοχή των εργαζομένων στην αξιολόγηση δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα που μας μεταφέρουν καθημερινά οι σύλλογοι-μέλη μας  από όλη τη χώρα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ποσοστά συμμετοχής: Δήμος Σαλαμίνας (100%), Δήμος Αιγάλεω (94%), Δήμος Νίκαιας-Ρέντη (100%), Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας (93%), Δήμος Καισαριανής (100%), Δήμος Βύρωνας (99%), Δήμος Κομοτηνής-Μαρώνειας-Σαπών-Ιάσμου-Αρριανών (98%), Δήμος Ιλίου (100%), Δήμοι Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας (100%), Δήμος Σερβίων-Βελβεντού (79%), Δήμος Κοζάνης (76%), Δήμος Εορδαίας (84%), Δήμοι Πύργου-Κρεστένων-Ζαχάρως (95%), Δήμος Λαυρεωτικής (100%), Ο.Τ.Α. Νομού Θεσπρωτίας (100%), Ε.Δ.Σ.Ν.Α. (100%), Βρεφοκομείο Αθηνών (54%), Δήμος Βοΐου (66%), Δήμος Πειραιά (70%), Δήμος Λιβαδειάς (66%), Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού (90%)", αναφέρει ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ συνεχίζει να συγκεντρώνει δηλώσεις συμμετοχής στην απεργία-αποχή και καλεί τους εργαζόμενους που κατέθεσαν φύλλα αξιολόγησης να τα πάρουν πίσω.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Συνεδρίασε το εθνικό συμβούλιο ασφαλείας της Τουρκίας που ασχολήθηκε με τα δικαιώματα τους όπως τα αντιλαμβάνονται,  στο Αιγαίο και στην Κύπρο και έδωσε το πράσινο φως στον Ερντογάν  να τα υπερασπιστεί,  κάν