ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου, 2018 - 13:53
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Άνω - κάτω η κυβέρνηση από το υβρεολόγιο Ζουράρι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΡΙΖΑ
ΑΝΕΛ

 

Αποπομπή Ζουράρι ζητάει ο Δημήτρης Καμμένος

Ρήγμα στους ΑΝΕΛ και πρόβλημα στην κυβέρνηση δημιούργησε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις με τις υβριστικές δηλώσεις του κατά φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Αρη. 

Την αποπομπή του υφυπουργού Παιδείας από την κυβέρνηση ζήτησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, ενώ βολές κατά του Κώστα Ζουράρι και της κυβέρνησης εξαπέλυσε η ΝΔ.

Κατόπιν αυτών, πληροφορίες θέλουν τον Κώστα Ζουράρι να υποβάλλει την παραίτησή του.

Αποπομπή Ζουράρι ζητά ο Δημήτρης Καμμένος


Αφορμή της δήλωσης του Δημήτρη Καμμένου, μέσω του ΣΚΑΙ, είναι οι προσβλητικές δηλώσεις του κ. Ζουράρι για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, χρησιμοποιώντας μάλιστα υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ. 

Ο κ. Ζουράρις σε άλλη τοποθέτησή του εξύβρισε και την ομάδα του Άρη.

«Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα» υπογράμμισε ο Δημήτρης Καμμένος.

«Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος» επέμεινε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Δεν χωράει ούτε το "ποιητική αδεία". Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού» κατέληξε ο Δημήτρης Καμμένος.

Βολές από ΝΔ


Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν οι υβριστικές δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι κατά των φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Αρη. 

«Με τις τελευταίες δηλώσεις του ο Κώστας Ζουράρις έγινε πια το σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας αυτής της κυβέρνησης» τονίζεται. 

Επιπλέον, η ΝΔ εξαπολύει βολές κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζοντας ότι «το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο Ζουράρις, αλλά ο άνθρωπος που επέλεξε Ζουράριδες να κυβερνούν».
 

Πληροφορίες περί παραίτησης Ζουράρι


Κατόπιν αυτών, πληροφορίες θέλουν τον Κώστα Ζουράρι να έχει υποβάλει την παραίτησή του, η οποία θα ανακοινωθεί επισήμως αύριο, Δευτέρα.

Οι πληροφορίες θέλουν να έχει επικοινωνήσει μαζί του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ο οποίος βρίσκεται σε επαφή με το Μέγαρο Μαξίμου.

Εφόσον οι πληροφορίες για παραίτηση Ζουράρι από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας ισχύουν, ο πρωθυπουργός θα πρέπει να τον αντικαταστήσει, κάτι που θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για ενδεχόμενο ανασχηματισμό.

 

Πηγή: in.gr

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αναφερθήκαμε χθες στο Ιεροσπουδαστήριο της Κομοτηνής και την συνεχιζόμενη κατάληψη από τους μαθητές εδώ και καιρό,  που διαμαρτύρονται για την μείωση της διδασκαλίας των μαθημάτων στη μητρική γλώσσα και στα