ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου, 2017 - 17:38
ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Αναβλήθηκε η συνάντηση επιχειρηματιών της Θράκης με τον Προκόπη Παυλόπουλο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προκόπης Παυλόπουλος
Πρόεδρος Δημοκρατίας
Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ
Αντώνης Φραντζής
Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης

Η συνάντηση μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα

Ελέω καιρού, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για χθες συνάντηση του προέδρου Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ και του γενικού γραμματέα Αντώνη Φραντζή της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του άστατου καιρού, το πρωινό δρομολόγιο της Aegean δεν πραγματοποιήθηκε από την Αλεξανδρούπολη προς την Αθήνα και ως εκ τούτου τα μέλη της ΟΕΕΘ, δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν. Το θετικό όμως είναι ότι η Προεδρεία της Δημοκρατίας έδωσε καινούργια ημερομηνία συνάντησης που είναι η Τρίτη 24 Ιανουαρίου.

Να θυμίσουμε ότι η συνάντηση επιδιώχθηκε από πλευράς ΟΕΕΘ, με στόχο να ενημερωθεί ο κος Παυλόπουλος για το επιχειρηματικό προφίλ της Θράκης, τα προβλήματα που προκαλεί η διασυνοριακότητα και εν τέλει να θεσμοθετηθεί σε ετήσια βάση.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Εντύπωση μας κάνει το γεγονός, ότι ενώ η κυβέρνηση και τα στελέχη της ήταν που πρωτοστατούσαν άλλοτε  στα κινήματα εναντίον των διοδίων,  στους πλειστηριασμούς,   στα συλλαλητήρια,  στους αγώνες και στις πορ

Ημερολόγιο