ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 27 Απριλίου, 2017 - 11:00
ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Ανάμεσα στα θέματα που τέθηκαν ήταν και το τελωνείο της Νυμφαίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τελωνείο Νυμφαίας
Νυμφαία
Έλενα Κουντουρά
Τουρισμός

Ζήτησαν και πάλι τη διέλευση των λεωφορείων από τον μεθοριακό σταθμό

Ικανοποίηση εξέφρασε ο πρόεδρος Ξενοδόχων Θράκης Κώστας Χατζηκωνσταντίνου από τη συνάντηση εργασίας στην οποία συμμετείχε υπό την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά. Η σύσκεψη έγινε στο περιθώριο του Workshop του Δρόμου του Μεταξιού και σε αυτήν, οι συμμετέχοντες έθεσαν υπόψη της κας Κουντουρά όσα προβλήματα σχετίζονται με τον ευρύτερο τομέα του Τουρισμού.


Αυτό που εκτίμησε ο κος Χατζηκωνσταντίνου, όπως είπε, ήταν η ειλικρινής στάση της κας Κουντουρά, η οποία δεσμεύτηκε να δράσει μόνο για θέματα της αρμοδιότητάς της, ενώ εξέφρασε και μερικά «όχι», τα οποία μπορεί να ξένισαν τους συμμετέχοντες, όμως η ειλικρινής της στάση εκτιμήθηκε. 
Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν ήταν και αυτό του μεθοριακού σταθμού της Νυμφαίας, από όπου ακόμη δεν επιτρέπεται η διέλευση τουριστικών λεωφορείων, ωστόσο δεν υπήρξε σαφής απάντηση, παρά μόνο δέσμευση στην κατεύθυνση της εξέτασης του ζητήματος. 


Έτερο θέμα που απασχόλησε τη συγκεκριμένη σύσκεψη, ήταν η αναγωγή πόλεων της Περιφέρειας ΑΜΘ σε τουριστικό προορισμό “city break” (δηλαδή διακοπές του Σαββατοκύριακου). Αυτό είναι κάτι που ούτως ή άλλως συμβαίνει, είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, ωστόσο με τη συνέργεια του υπουργείου μπορεί να οργανωθεί καλύτερα.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Δύο θλιβερές εικόνες, από άποψη περιεχομένου και ουσίας, με διχαστικό λόγο, αντίκρισαν οι περισσότεροι Έλληνες στους τηλεοπτικούς δέκτες.