ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 1 Απριλίου, 2011 - 12:00
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

800.000 ευρώ για καταπολέμηση κουνουπιών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εγκρίθηκαν και έργα οδοποιίας κόστους 550.000 ?
Τη διάθεση πίστωσης ύψους 550.000 € περίπου για έργα οδοποιίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενέκρινε ο γ.γ ΑΔΜ-Θ Θύμιος Σώκος. Ειδικότερα, τα έργα για τα οποία εξασφαλίστηκαν οι πιστώσεις είναι τα εξής:
Α. «Επιτήρηση λειτουργίας, συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών σήραγγας ελληνοβουλγαρικής φιλίας στο Νομό Δράμας», ποσό 128.800 €.
Β. «Αποκατάσταση βατότητας εθνικού οδικού δικτύου νομού Καβάλας», ποσό 269.878 €.
Γ. «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ομβρίων στην εθνικό οδικό δίκτυο Αμφίπολης- Καβάλας εντός του ΔΔ Αυλής δήμου Πιερέων», ποσό 152.565 €.
Στο μεταξύ με άλλη απόφασή του, ο γενικός γραμματέας της ΑΔΜ-Θ Θύμιος Σώκος ενέκρινε τη διάθεση πίστωσης ποσού 800.000 € για την υλοποίηση του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών που θα υλοποιήσει η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας- Θράκης.
Οι διαδικασίες και οι φορείς υλοποίησης, παρακολούθησης και πιστοποίησης του προγράμματος θα καθοριστούν, λόγω αρμοδιότητας, με αποφάσεις του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πως γίνεται το ίδιο δημοτικό συμβούλιο, της Κομοτηνής,  συγχρόνως να αποπνέει αέρα …Βρυξελλών και προόδου,  αλλά και οπισθοδρόμησης και περίεργων απόψεων και συμμαχιών. 

Ημερολόγιο