ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 1 Απριλίου, 2011 - 12:00
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

800.000 ευρώ για καταπολέμηση κουνουπιών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εγκρίθηκαν και έργα οδοποιίας κόστους 550.000 ?
Τη διάθεση πίστωσης ύψους 550.000 € περίπου για έργα οδοποιίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενέκρινε ο γ.γ ΑΔΜ-Θ Θύμιος Σώκος. Ειδικότερα, τα έργα για τα οποία εξασφαλίστηκαν οι πιστώσεις είναι τα εξής:
Α. «Επιτήρηση λειτουργίας, συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών σήραγγας ελληνοβουλγαρικής φιλίας στο Νομό Δράμας», ποσό 128.800 €.
Β. «Αποκατάσταση βατότητας εθνικού οδικού δικτύου νομού Καβάλας», ποσό 269.878 €.
Γ. «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ομβρίων στην εθνικό οδικό δίκτυο Αμφίπολης- Καβάλας εντός του ΔΔ Αυλής δήμου Πιερέων», ποσό 152.565 €.
Στο μεταξύ με άλλη απόφασή του, ο γενικός γραμματέας της ΑΔΜ-Θ Θύμιος Σώκος ενέκρινε τη διάθεση πίστωσης ποσού 800.000 € για την υλοποίηση του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών που θα υλοποιήσει η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας- Θράκης.
Οι διαδικασίες και οι φορείς υλοποίησης, παρακολούθησης και πιστοποίησης του προγράμματος θα καθοριστούν, λόγω αρμοδιότητας, με αποφάσεις του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Για την προκλητικότητα των Τούρκων ψαράδων κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Κρεμαστινός και συγκεκριμένα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αλιείς  στην Κάλυμ

Ημερολόγιο