ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 2 Αυγούστου, 2017 - 16:43
ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ

Τέσσερις θέσεις εργασίας στο Σισμανόγλειο Κομοτηνής

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Εργασία
Σισμανόγλειο Κομοτηνής

Μέσω ΟΑΕΔ μπαίνουν στην εργασία 1.135 άνεργοι στο Δημόσιο Τομέα Υγείας, μεταξύ τους και τέσσερις στο νοσοκομείο Κομοτηνής
 

Ξεκίνησε χθες 1 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 21 Αυγούστου, η υποβολή αιτήσεων ανέργων για συμμετοχή τους για χρονικό διάστημα δώδεκα μηνών στο «Ειδικό Πρόγραμμα απασχόλησης 1.135 ανέργων στο Δημόσιο Τομέα της Υγείας, σύμφωνα με το άρθρο 64 του ν. 4430/2016 Α'205, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει».

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας των ομάδων ανέργων που πλήττονται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της μακράς ύφεσης, που υφίσταται η ελληνική οικονομία, με προτεραιότητα στους εγγεγραμμένους στα μητρώα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού μακροχρόνια ανέργους και στους ανέργους που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Σύμφωνα με τους αναλυτικούς πίνακες, προσφέρονται τέσσερις θέσεις εργασίας στη Ροδόπη και, συγκεκριμένα, στο Σισμανόγλειο Κομοτηνής. Πρόκειται για θέσεις σε: κοινωνική εργασία, νοσηλευτική, βοηθός νοσηλευτικής, βοηθός υγειονομικού προσωπικού ειδικότητας μεταφορέων ασθενών. Επίσης, υπάρχουν αρκετές θέσεις σε όλη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, όχι μόνο στα μητροπολιτικά νοσοκομεία κάθε νομού, αλλά και στα επαρχιακά κέντρα υγείας.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η προθεσμία που  έπρεπε να δηλώσουν ότι δέχονται την άρση   στο τραπεζικό τους απόρρητο, αυτοί που  προστατεύονται από το νόμο Κατσέλη,  έληξε  στις 15 Σεπτεμβρίου.