ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2017 - 11:00
ΤΟ TRAVEL MASSIVE ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Το Ramada Plaza Thraki φιλοξένησε το μεγάλο κοινωνικό δίκτυο

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ramada Plaza Thraki
Ξενοδοχεία
Αλεξανδρούπολη

Στόχος του Travel Massive να αποκτήσει μέλη και στη Θράκη

Με έναν ξεχωριστό τρόπο γιόρτασαν την παγκόσμια ημέρα τουρισμού οι άνθρωποι του ξενοδοχείου Ramada Plaza Thraki στην Αλεξανδρούπολη. Κι αυτό γιατί, τη συγκεκριμένη ημέρα επέλεξαν να γνωρίσουν οι ίδιοι αλλά και να συστήσουν στη Θράκη το κοινωνικό δίκτυο «Travel Massive» και δύο από τις εν Ελλάδι διαχειρίστριες τους – τις κυρίες Μαρία Αθανασοπούλου και Χρύσα Κρασσά. 


Το Travel Massive γεννήθηκε στο εξωτερικό από μια παρέα ανθρώπων που ασχολούνται με τον τουρισμό και σήμερα έχει φτάσει σε σημείο να αριθμεί πάνω από 30.000 μέλη σε όλο τον κόσμο και 1.300 στην Ελλάδα. 


«Πιστεύουμε πολύ στη δικτύωση των ανθρώπων του τουρισμού» είπε η κα Αθανασοπούλου, περιγράφοντας το δίκτυο στο οποίο μπορεί να συμμετάσχει κανείς εάν ασχολείται με κάποιο τρόπο με τον κλάδο του τουρισμού, ενώ ειδικότερα για την επιλογή της Θράκης σχολίασε ότι πρόκειται για μία αναδυόμενη τουριστική αγορά, η οποία χρήζει προβολής και μάλιστα τον προσεχή Μάρτιο το Ramada Plaza Thraki με τη βοήθεια των κυριών Κρασσά και Αθανασοπούλου θα φιλοξενήσει 35 εκπροσώπους τουριστικών γραφείων από όλη την Ευρώπη προκειμένου να γνωρίσουν την περιοχή. 


Για να μπει κανείς στο travelmassive, αρκεί μία απλή αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση travelmassive.com.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Όσα δε φτάνει η αλεπού …πηδάει και τα φτάνει. Είναι η μέθοδος που εφαρμόζουν στους ΑΝΕΛ,  για να περάσουν στην αντεπίθεση,  σε όσους τους μέμφονται για την στάση που κρατούν.  

Ημερολόγιο