ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Προσλαμβάνονται 33 άτομα στις Τ.ΟΜ.Υ. της Ροδόπης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΤΟΜΥ
Θέσεις εργασίας
προσλήψεις

Ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή συμβάσεων και την ανάληψη καθηκόντων

Ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης τα οριστικά αποτελέσματα προσληπτέων και απορριπτέων για τις Τοπικές Μονάδες Υγείας της Ροδόπης, και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη της λειτουργίας των νεοσύστατων δομών. Προσλαμβάνονται 33 άτομα στις παρακάτω ειδικότητες: 


3 ΠΕ Ιατρών Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής
2 ΠΕ Ιατρών Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής και σε έλλειψη ΠΕ Ιατρών Ειδικότητας Παθολογίας
2 ΠΕ Ιατρών Παιδιατρικής
5 ΠΕ Νοσηλευτικής
7 ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών
11 ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού
3 ΤΕ Επισκεπτών/τριών Υγείας


Θυμίζουμε ότι οι προσωρινοί πίνακες είχαν εκδοθεί στα μέσα του Δεκεμβρίου και ακολούθησαν η περίοδος υποβολής των ενστάσεων και η εξέτασή τους. Τις ενστάσεις εξέτασε αρμόδια τριμελής επιτροπή, αποτελούμενη από τον Υποδιοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, την προϊστάμενη της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και το νομικό σύμβουλο της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης. Κατόπιν, καταρτίσθηκαν οι οριστικοί πίνακες προσληπτέων, για την κάλυψη των θέσεων: 248, 348, 448, 548, 648, και 748, για τις Τ.ΟΜ.Υ. της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης


Οι 33 προσληπτέοι θα κληθούν, με συστημένη επιστολή του διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, για υπογραφή σύμβασης πρόσληψης και ανάληψης καθηκόντων/υπηρεσίας, εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της συστημένης επιστολής.
Τα οριστικά αποτελέσματα προσληπτέων και απορριπτέων για τις Τοπικές Μονάδες Υγείας της Ροδόπης στην ιστοσελίδα: https://www.4ype.gr. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Άλλο ένα αναπτυξιακό συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, για να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει περιοχή και πως μπορεί να αξιοποιηθεί κυρίως το λιμάνι, ώστε να δημιουργηθεί ένα διαμ