ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2017 - 11:43
ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ

Μεγάλη η ζήτηση για κάρτες στα τραπεζικά υποκαταστήματα της Κομοτηνής

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Πιστωτικές Κάρτες
Τράπεζες

Ξέμειναν από κάρτες ορισμένα υποκαταστήματα και βάζουν τους πολίτες στην αναμονή για την προμήθειά τους

Αλλάζει την καθημερινότητα των φορολογούμενων το νέο σύστημα για το πλαστικό χρήμα που άρχισε να ισχύει. Πλέον η χρήση του αφορολόγητου θα επιτυγχάνεται μόνο με ηλεκτρονικές συναλλαγές για το σύνολο σχεδόν των φορολογουμένων, μπαίνει τέλος στις συναλλαγές με μετρητά για ποσά άνω των 500 ευρώ, οι επιτηδευματίες υποχρεούνται πλέον να ανοίξουν επαγγελματικό λογαριασμό για την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και η μισθοδοσία θα γίνεται πλέον αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα, στις κυριότερες από τις αλλαγές που έρχονται στην καθημερινότητα μας.
Αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες που επιθυμούν να προμηθευτούν τραπεζικές κάρτες για να κάνουν τις συναλλαγές τους έχουν αυξηθεί, ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτός είναι και ο λόγος που σε τραπεζικά υποκαταστήματα της Κομοτηνής υπάρχει έλλειψη σε κάρτες. Ξέμειναν από κάρτες ορισμένα υποκαταστήματα και βάζουν τους πολίτες στην αναμονή για την προμήθειά τους. Υπομονή, λοιπόν, αν θέλετε να προμηθευτείτε πλαστική κάρτα. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Συνεδρίασε το εθνικό συμβούλιο ασφαλείας της Τουρκίας που ασχολήθηκε με τα δικαιώματα τους όπως τα αντιλαμβάνονται,  στο Αιγαίο και στην Κύπρο και έδωσε το πράσινο φως στον Ερντογάν  να τα υπερασπιστεί,  κάν