ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2017 - 11:00
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

ΚΕΜΕΑ Κομοτηνής: Προσλαμβάνει τέσσερις εργαζόμενους, αναζητεί ακόμα έναν

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Προκήρυξη
προσλήψεις
ΚΕΜΕΑ

Στον "αέρα" προκήρυξη για μία θέση ΤΕ Διοικητικού-Οικονομικού

Το Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης (ΚΕΜΕΑ) του Δήμου Κομοτηνής προσλαμβάνει τέσσερις εργαζόμενους και αναζητεί ακόμα έναν. Συγκεκριμένα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Δήμου Κομοτηνής τα αποτελέσματα οι και πίνακες κατάταξης των προκηρύξεων ΣΟΧ2/2017 και ΣΟΧ3/2017. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτά τις θέσεις των δύο ΤΕ βοηθών βρεφονηπιοκόμων καταλαμβάνουν η Ασημένια Μπουρνούδη του Σωτήριου και η Ελένη Σκοπιανού του Νικολάου. Τη θέση ΤΕ φυσικοθεραπευτών καταλαμβάνει ο Στυλιανός Κουσίδης του Χρήστου. 


Παράλληλα στον "αέρα" βρίσκεται προκήρυξη για μία θέση ΤΕ Διοικητικού-Οικονομικού. Συγκεκριμένα το ΚΕΜΕΑ ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός  ατόμου για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» ΤΕ Διοικητικού - Οικονομικού. Ο προσληφθείς θα εργαστεί από την υπογραφή της σύμβασης έως 31-08-2018, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης  σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Εντύπωση μας κάνει το γεγονός, ότι ενώ η κυβέρνηση και τα στελέχη της ήταν που πρωτοστατούσαν άλλοτε  στα κινήματα εναντίον των διοδίων,  στους πλειστηριασμούς,   στα συλλαλητήρια,  στους αγώνες και στις πορ

Ημερολόγιο