ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:00
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Θράκη συστήνει το Πανεπιστήμιό της

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Τα εγκαίνια του περιπτέρου θα λάβουν χώρα το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:15 από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως
 

Για  τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης θα συμμετέχει στη Διεθνή  Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019.   Η συμμετοχή του Δ.Π.Θ. πραγματοποιείται στο πλαίσιο θεματικού αφιερώματος για την εκπαίδευση Akademia.

Σκοπός της συμμετοχής του Πανεπιστημίου είναι να ενημερώσει το ευρύ κοινό για τα μεταπτυχιακά και ερευνητικά του προγράμματα, να παρουσιάσει νέες εφαρμογές, τα αποτελέσματα της έρευνας, τις καινοτόμες δράσεις που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες, τις δυνατότητες αλλά και την προσφορά του ιδρύματος στην κοινωνία που προκύπτουν από τις συνεργασίες με εξωτερικούς  φορείς.

Τα εγκαίνια του περίπτερου του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης θα πραγματοποιηθούν  το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:15 από την  υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως.

Επιπλέον κατά την διάρκεια της συμμετοχής του ιδρύματος  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00 παράλληλη εκδήλωση σε συνεργασία με τον ΟΒΙ με θέμα «Ανάπτυξη και βιομηχανική ιδιοκτησία: Ο ρόλος της Ακαδημίας Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας» ενώ την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 11:15 ο αν. καθηγητής,  διευθυντής  Οφθαλμολογικής Κλινικής Γεώργιος Λαμπίρης, θα παρουσιάσει το θέμα «Η έρευνα για την αντιμετώπιση της πρεσβυωπίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Μια πρακτική προσέγγιση».

Το περίπτερο του Δ.Π.Θ. θα βρίσκεται στο pavilion 14 stand 26. 

Ημέρες και ώρες  λειτουργίας  της Έκθεσης είναι: Σάββατο & Κυριακή 10:00-22:00 - Καθημερινές 16:00-22:00.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μάλλον δε γινόμαστε σοφότεροι,   ούτε διευκρινίζονται πολλά ζητήματα στις γενικού τύπου συνεντεύξεις που δίνονται με αφορμή την έκθεση Θεσσαλονίκης,  όπως και του  προέδρου του Σύριζα  Αλέξη Τσίπρα.