ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου, 2018 - 11:00
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Η Alpha Beta Roto επενδύει, καινοτομεί και εξάγει

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Alpha Beta Roto
Επιχειρηματικότητα
Επενδύσεις
ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής

Η επιχείρηση με έδρα τη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής έχει επιτύχει τα χρόνια της κρίσης μέση αύξηση πωλήσεων της τάξης του 5%, ενώ οι εξαγωγές ανέρχονται στο 70% των πωλήσεών της

Μία επιχείρηση με έδρα την Κομοτηνή βρίσκεται ανάμεσα σε όσες επενδύουν, καινοτομούν, και εξάγουν κόντρα στην κρίση και παρουσιάζονται σε δημοσίευμα του Γιάννη Παπαδόγιαννη στην Καθημερινή. 


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα "Στη σκιά της Ελλάδας της κρίσης, της απαισιοδοξίας, της γραφειοκρατίας και της ατελείωτης γρίνιας, ζει και αναπνέει μια «άλλη» Ελλάδα, η Ελλάδα του επιχειρείν. Επιχειρήσεις, από την Ήπειρο και τη Θράκη μέχρι την Κρήτη, που βρίσκονται εκτός του ραντάρ της επικαιρότητας και οι οποίες παράγουν, εξάγουν, καινοτομούν, αξιοποιούν τεχνολογίες αιχμής, επενδύουν, δημιουργούν θέσεις εργασίας, έχουν αξιόλογα κέρδη και επεκτείνονται ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον.


Η Alpha Beta Roto στην Κομοτηνή, με 200 εργαζομένους και επενδύσεις άνω των 25 εκατ. ευρώ την τελευταία 5ετία, παράγει εύκαμπτα και πλαστικά υλικά συσκευασίας, τα οποία εξάγει κυρίως σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης –όπως Γερμανία, Αγγλία και Γαλλία– αλλά και στη Ρωσία και το Ισραήλ.


Η Alpha Beta Roto έχει επιτύχει τα χρόνια της κρίσης μέση αύξηση πωλήσεων της τάξης του 5%, ενώ οι εξαγωγές ανέρχονται στο 70% των πωλήσεών της. 


Η Cosmos Aluminium, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Λάρισα, δραστηριοποιείται στον τομέα διέλασης παραγωγής βιομηχανικού προφίλ αλουμινίου, εξάγει σχεδόν το 90% της παραγωγής της. Απασχολεί περίπου 110 άτομα και έχει επιτύχει μέση αύξηση πωλήσεων της τάξης του 18% την τελευταία 5ετία.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Καλά μας τα είπε ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας από την Κομοτηνή,  ότι το μεταναστευτικό οφείλεται βέβαια σε πολέμους, φτώχεια και  διεφθαρμένες καταστάσεις, σε χώρες της Ασίας κ