ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ" ΤΟΥ ΕΒΕΡ

Γ. Κιλτσίκης: "Βράζει ο επαγγελματικός κόσμος"

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Γιάννης Κιλτσίκης
ΕΒΕΡ

Ο Γιάννης Κλιτσίκης κατηγορεί ότι Ομοσπονδία και Επιμελητήριο "κωφεύουν στα δύσκολα", για το θέμα των "ξηλωμένων" καφετεριών

Με επιστολή του ο Γιάννης Κιλτσίκης στοχάζεται αναφορικά με το ζήτημα των "ξηλωμένων" καφετεριών που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των καφετοπωλών της Κομοτηνής της τελευταίες ημέρες. Ο επιχειρηματίας και επικεφαλής του συνδυασμού "Μαζί από το Χθες στο Αύριο" του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, ζητά να βρεθεί μία δίκαιη λύση, βάσει νομιμότητας αλλά και χωρίς να αφήνει τον επαγγελματία έρμαιο των εξελίξεων.


Ο Γιάννης Κιλτσίκης στρέφει και το δριμύ κατηγορώ του απέναντι στην ΟΕΒΕΣ Ροδόπης και στο ΕΒΕΡ, φυσικά και προς τους προέδρους τους Ανέστη Βαφειάδη και Αντώνη Γραβάνη, δηλώνοντας ότι "κωφεύουν στα δύσκολα".


Αναλυτικά η επιστολή:
"Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκονται και πάλι οι επαγγελματίες των καφέ - εστίασης, οι οποίοι καλούνται και πάλι να πληρώσουν το μάρμαρο... Ράβε - ξήλωνε έγινε η κατάσταση λόγω έλλειψης νομοθετικού πλαισίου. Μετά τις υπερφορολογήσεις των τελευταίων χρόνων και ενώ θα έπρεπε να εξομαλύνεται η κατάσταση απέναντι σε ένα κομμάτι της κοινωνίας το οποίο συνδυάζει οικονομικά τόσο το κράτος όσο και στους δήμους με τα τέλη πεζοδρομίου, αλλά και το 0,5% του τζίρου, δεν υπάρχει διάθεση και επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν χρόνια τα καφέ και την εστίαση. 


Βράζει ο επαγγελματικός κόσμος μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του ξηλώματος των ανεμοφρακτών. Αποφασίστε κύριοι τελεσίδικα πως θα πρέπει να δημιουργηθεί η κατάσταση ώστε να λυθεί μια και καλή το πρόβλημα. Όλοι θέλουμε την νομιμότητα αλλά οι ασάφειες αυτού μας θέλουν μια ζωή παράνομους. Γιατί μας αφήνουν να προβούμε σε κατασκευές για τις οποίες υπάρχει ασάφεια όσον αφορά την νομιμότητα. 


Επιτέλους όλοι μαζί με σύμπνοια και κατανόηση ας βρούμε λύση στο πρόβλημά μας.
Δυστυχώς ανυπαρξία της Ομοσπονδίας και Επιμελητηρίου χωρίς καμία κίνηση προς αυτήν την κατεύθυνση. Συνήθως στα δύσκολα κωφεύουν.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού,  που  περιχαρείς  επαινούσαν οι  κυβερνητικοί  παράγοντες,  φάνηκαν οι αδυναμίες,  τα λάθη και οι παγίδε