ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου, 2018 - 10:00
ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΓΧΑΡΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ

Επιβάρυνση κατά 1 ευρώ στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΔΕΗ

Από 1η Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, στόχος η αύξηση των πληρωμών μέσα e-bill

Η ΔΕΗ προχωράει στην επιβάρυνση έως ένα ευρώ στους έγχαρτους λογαριασμούς από 1.12.2018. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ΔΕΗ, καλεί τους πελάτες της στην επιλογή χρήσης ηλεκτρονικού λογαριασμού. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνονται ο χρόνος και η ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της επιχείρησης, η εξοικονόμηση ανθρώπινων και οικονομικών πόρων και η ουσιαστική ενίσχυση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών αειφορίας της. Στο πλαίσιο αυτό, πέραν των διαφημιστικών πρωτοβουλιών σχεδιάζει την ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων στα καταστήματά της, και γενικά σε κάθε επαφή προκειμένου να διευκολύνει τους πελάτες της να εξοικειωθούν με τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς και να τους χρησιμοποιούν αντί των έγχαρτων. Παράλληλα, το Δ.Σ. αποφάσισε ότι οι έγχαρτοι λογαριασμοί θα επιβαρύνονται όσο περίπου το κόστος έκδοσης και αποστολής τους. 

Η ΔΕΗ πιστεύει ότι η πρωτοβουλία αυτή θα αποτελέσει κίνητρο για όλους τους πελάτες της. Ωστόσο, στην περίπτωση που οι πελάτες προβούν σε εγγραφή στο e-bill και επιλέξουν λήψη ηλεκτρονικού λογαριασμού έως 31.12.2018 και στην περίπτωση που η χρέωση έχει ενσωματωθεί σε λογαριασμό τους, αυτή θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αν και τα πράγματα κυλούσαν πολύ ήρεμα, έως υποτονικά  μέχρι τώρα στην προεκλογική αντιπαράθεση στο δήμο Κομοτηνής, θέλοντας ίσως οι περισσότεροι να κρατήσουν  ένα επίπεδο πολιτικού πολιτισμού,  φαίνεται ότι