ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου, 2018 - 10:00
ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Δημοπρασία αυτοκινήτων και δικύκλων στο τελωνείο Κομοτηνής

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Αυτοκίνητα
Δημοπρασία
Τελωνείο

Πότε θα γίνει - Πως μπορείτε να ελέγξετε τα δημοπρατηθέντα

Την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 θα διεξαχθεί στο τελωνείο Κομοτηνής προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για να πουληθούν το καθένα χωριστά 24 επιβατικά αυτοκίνητα, 5 φορτηγά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και δίκυκλα, οχήματα τέλους κύκλου ζωής και οχήματα για διάλυση, με τιμή εκκίνησης το καθένα ξεχωριστή. 

Η επίσκεψη των αυτοκινήτων επιτρέπεται για πέντε εργάσιμες ημέρες πριν από την δημοπρασία, δηλαδή από 25/10 έως και 31/10, εκτός Σαββάτου και Κυριακής και τις ώρες 8:30 έως 13:30. Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες για τα οχήματα προς κυκλοφορία είναι 300 ευρώ, για οχήματα τέλους κύκλου ζωής και για διάλυση 100 ευρώ, για τις μοτοσυκλέτες και τα μοτοποδήλατα για κυκλοφορία 100 ευρώ και για τα δίκυκλα για διάλυση είναι 50 ευρώ. Οι συμμετέχοντες στις δημοπρασίες υποχρεούνται να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, να γνωρίζουν και να δηλώνουν στην επιτροπή δημοπρασιών τον ΑΦΜ, αρμόδια ΔΟΥ, διεύθυνση, τηλέφωνο, ιδιότητα κλπ.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Προηγήθηκε η διασπορά κινητών τηλεφώνων, βουλευτών και υπουργών,  που κατά την άποψη  κάποιων ένθερμων,  προφανώς οπαδών της σκληρής γραμμής για το θέμα των Σκοπίων, στοχοποιήθηκαν ως υπαίτιοι και επιρρεπείς