ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου, 2017 - 11:00
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δεύτερη χρονιά στη ΔΕΘ το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
ΔΕΘ
Εκπαίδευση

Το περίπτερο του Δ.Π.Θ. θα βρίσκεται στο pavilion 14/stand 18

Το παρών του θα δώσει και φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου  2017. Η συμμετοχή του Δ.Π.Θ. πραγματοποιείται στο πλαίσιο της AKADEMIA, του θεματικού αφιερώματος της ΔΕΘ  για την εκπαίδευση.


Σκοπός της συμμετοχής του Πανεπιστημίου είναι να ενημερώσει το ευρύ κοινό για τα  προγράμματα σπουδών, τα μεταπτυχιακά  και ερευνητικά προγράμματα, τα προγράμματα κινητικότητας, τις δράσεις του, και να παρουσιάσει ερευνητικά αποτελέσματα και πρακτικές νέων εφαρμογών. Παράλληλα, καθ΄ όλη την διάρκεια της 82ης ΔΕΘ, θα παρουσιαστεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έκθεση ιστολογικής εικόνας με έργα της αν. καθηγήτριας Ιστολογίας-Εμβρυολογίας της Ιατρικής του Δ.Π.Θ. Μαρίας Λαμπροπούλου η οποία θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 17:00 ομιλία με θέμα «Τα ανθρώπινα κύτταρα ως άλλοι πίνακες ζωγραφικής». Το περίπτερο του Δ.Π.Θ. θα βρίσκεται στο pavilion 14/stand 18. 


Ημέρες και ώρες  λειτουργίας  της 82ης ΔΕΘ: Σάββατο & Κυριακή: 10:00-22:00 - καθημερινές: 16:00-22:00.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Δεν συμφωνούμε με την  φρασεολογία του αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη,  που με διάφορα κοσμητικά επίθετα αλλά και προσδιορισμούς,  στόλισε τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, αναδεικνύοντας δημόσια τα

Ημερολόγιο