ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 13 Μαρτίου, 2018 - 11:00
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ανέτοιμη η δεύτερη ΤΟΜΥ Κομοτηνής

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΤΟΜΥ
ΤΟΜΥ Κομοτηνής
εργασίες

Στεγάζεται στο 1ο ΚΑΠΗ Κομοτηνής


Κανονικά σε λειτουργία καθημερινές 8:00 με 15:00 η πρώτη Τοπική Μονάδα Υγείας Κομοτηνής όπισθεν του Μουσικού Σχολείου

Διονύσης Βοργιάς

Δεν δόθηκε σε λειτουργία η δεύτερη Τοπική Μονάδα Υγείας Κομοτηνής (ΤΟΜΥ), η οποία στεγάζεται στο 1ο ΚΑΠΗ Κομοτηνής και σύμφωνα με πληροφόρηση από τον Δήμο Κομοτηνής θα άνοιγε στις 10 Μαρτίου. Τελικώς οι εργασίες δεν ολοκληρώθηκαν εντός αυτής της άτυπης προθεσμίας και αυτό το διάστημα βρισκόμαστε σε αναμονή μίας επίσημης ανακοίνωσης αναφορικά με την έναρξη λειτουργίας κι αυτής της πρωτοβάθμιας δομής υγείας.


Υπενθυμίζουμε ότι ιατρικό και διοικητικό προσωπικό για την στελέχωση της δομής υπάρχει, καθώς από την 1η Μαρτίου έχουν υπογραφεί σχετικές συμβάσεις. Γι' αυτό και κανονικά λειτουργεί η 1η ΤΟΜΥ Κομοτηνής, η οποία στεγάζεται στο κτίριο του ΚΕΦΙΑΠ Κομοτηνής, όπισθεν του Μουσικού Σχολείου, και δέχεται ασθενείς καθημερινές και ώρες 8:00-15:00. Το εν λόγω κτίριο ανήκει στο Σισμανόγλειο Κομοτηνής, άρα η διοίκηση του Νοσοκομείου φάνηκε να έχει πιο γρήγορα αντανακλαστικά σε σχέση με τον Δήμο Κομοτηνής, θέτοντας κατευθείαν σε λειτουργία την δομή. Ελπίζουμε ότι τα επόμενα 24ωρα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και στη 2η ΤΟΜΥ, ώστε να εξυπηρετηθούν κι άλλοι δημότες, δεδομένου ότι οι ιατροί υπάρχουν και είναι έτοιμοι να συνεισφέρουν.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Καλά μας τα είπε ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας από την Κομοτηνή,  ότι το μεταναστευτικό οφείλεται βέβαια σε πολέμους, φτώχεια και  διεφθαρμένες καταστάσεις, σε χώρες της Ασίας κ