ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 8 Μαρτίου, 2018 - 14:35
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Ταξίδι στο tango της εποχής του ’30

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσική
Συναυλία
ΔΚΕΠΠΑΚ

Σάββατο 10 Μαρτίου

Η τρίτη – με ελεύθερη είσοδο για το κοινό – συναυλία του Κύκλου Μουσικής Δωματίου που οργανώνει η ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, θα δοθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κυττάρου (πρώην ΡΕΞ).


Συγκεκριμένα, στη σκηνή θα εμφανιστούν οι “Tangology”, ένα μουσικό σχήμα από τη Θεσσαλονίκη που δημιουργήθηκε με αφορμή την αγάπη για το αργεντίνικο Tango, έναν κόσμο που όσο τον εξερευνά κανείς, τόσο τον γοητεύει.


Η πολυετής εμπειρία του καθενός από τα μέλη του, οδήγησε στα χνάρια της μουσικής του Astor Piazzolla, και κατόπιν στο παλιό Tango της χρυσής εποχής της εποχής του ’30. Το πρόγραμμα της συναυλίας παραλαμβάνει αυθεντικές συνθέσεις για κουϊντέτο του Astor Piazzolla, διασκευασμένες από τους ίδιους τους Tangology.


Στις 24/3 θα ακολουθήσει η τέταρτη συναυλία του Κύκλου στο Μουσικό Σχολείο, με τους Duo Scaramouch / Δύο πιάνα επί σκηνής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  στην περιφέρεια ΑΜΘ και πρώην «θρακάρχης» Τέρενς Κουίκ,  όπως ανέφερε εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,  «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του,  γιατί παραβίασε τις αρχές των Ανεξάρτ