ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 2 Μαρτίου, 2018 - 11:00
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ

Και στον αντιπεριφερειάρχη ο νέος διοικητής πυροσβεστικής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μάριος Αποστολίδης
Νίκος Τσαλικίδης
Πυροσβεστική

Νέος διοικητής Πυροσβεστικής ΑΜ-Θ ο Μάριος Αποστολίδης
 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου ο νέος διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης ΑΜ-Θ, αρχιπύραρχος Μάριος Αποστολίδης, συνοδευόμενος από τον πύραρχο Αντώνη Αντωνίου και τον επιπυραγό Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής Αθανάσιο Αραμπατζίδη.
Ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, αφού καλωσόρισε τον κ. Αποστολίδη στην περιοχή μας, του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του υπηρεσιακά καθήκοντα. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση για συνέχιση της άρτιας συνεργασίας μεταξύ της Π.Ε. Ροδόπης και του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς έχει αναπτυχθεί αγαστή και εποικοδομητική σχέση για την αντιμετώπιση ακραίων φαινομένων και καταστάσεων στα πλαίσια της Πολιτικής Προστασίας με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης δόθηκε η δυνατότητα στις δύο πλευρές να αναλύσουν  θέματα της περιοχής με τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης να προσφέρει ως ενθύμιο στον  νέο διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης ΑΜ-Θ ένα φωτογραφικό λεύκωμα με τις ομορφιές της Ροδόπης. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Καλά μας τα είπε ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας από την Κομοτηνή,  ότι το μεταναστευτικό οφείλεται βέβαια σε πολέμους, φτώχεια και  διεφθαρμένες καταστάσεις, σε χώρες της Ασίας κ