ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΒΕΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Παρουσιάζει της ενέργειές της σε τρέχοντα ζητήματα και απαντάει στον Γιάννη Κιλτσίκη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΕΒΕΣ Ροδόπης
Γιάννης Κιλτσίκης

Οι ενέργειές της για τραπεζοκαθίσματα, πρόστιμα, κοινόχρηστο χώρο

Παρουσιάζει της ενέργειές της σε τρέχοντα ζητήματα, δηλαδή τραπεζοκαθίσματα, πρόστιμα, κοινόχρηστο χώρο και άλλα και απαντάει στον Γιάννη Κιλτσίκη, μέσω ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης. 
Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση: Την Τετάρτη 31/01/2018 συναντηθήκαμε με το γενικό γραμματέα του υπ. Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη όπου τον θέσαμε  τις παρατηρήσεις μας και ζητήσαμε  τροποποιήσεις  του Νόμου 4483/2017 που αφορά  την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και τις ποινές που επιβάλλονται.


 Την Πέμπτη 01/02/18 έγινε μία γόνιμη συζήτηση επί  των θεμάτων αυτών με τους δύο κυβερνητικούς βουλευτές  του Νομού κ.κ. Μουσταφά  Μουσταφά και Καραγιουσούφ Αιχάν   στην Αθήνα.  Κατά την επίσκεψη  μας στο υπουργείο Οικονομικών την 01/02/18 θέσαμε ενώπιον της υπουργού Οικονομικών κ. Παπανάτσιου το θέμα των προστίμων και των ελέγχων.


Στις 4 κ 5/2/18 βρεθήκαμε  με τα ανώτερα συνδικαλιστικά στελέχη της Γ.Σ.Ε.Β.Ε. ΕΛΛΑΔΟΣ   Και της   ΠΟΕΣΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών κσι Συναφών Επαγγελμάτων) όπου συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα ζητήθηκε η νομική τους συμβολή και περαιτέρω από κοινού ενέργειες μας.


Την Δευτέρα 05/02/18 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΕΒΕΣ Ν. Ροδόπης ως γνωστόν κοινή Περιφερειακή Συνδιάσκεψη των Σωματείων Εστίασης και Καφέ  όπου και πάλι ανταλλάξαμε απόψεις και αποφασίσαμε κοινές δράσεις σε επίπεδο περιφέρειας.
Όλο αυτό το διάστημα τόσο ο πρόεδρος όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι σε διαρκή επικοινωνία  με τα συναρμόδια Σωματεία, το δήμαρχο Κομοτηνής, τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, υπηρεσιακούς παράγοντες, όπως η Πολεοδομία για την από κοινού εύρεση λύσης στα πλαίσια της έννομης τάξης.


Όπως διαπιστώνεται η ΟΕΒΕΣ κινείται  πάντα σ' όλα τα επίπεδα και προς το συμφέρον των επαγγελματιών είναι πάντα ανοιχτή σε επικοινωνία είτε τηλεφωνικά, είτε διαπροσωπικά σ' όποιον επιθυμεί να ενημερωθεί και να καταθέσει τις προτάσεις του.
Προς τον πρώην πρόεδρο του Σωματείου Καφεποτοπωλών κ. Κιλτσίκη  θέλουμε να γνωρίζει ότι εμείς δεν παραιτούμαστε λόγω ελλείψεως  χρόνου. Τιμούμε την ψήφο των συναδέλφων  σε όλη την διάρκεια των θητειών μας αγωνιζόμαστε και προσπαθούμε με ότι μέσο διαθέτουμε για το καλλίτερο του επιχειρηματικού κόσμου πάντα στα πλαίσια του Νόμου και της αξιοπρέπειας. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μπορεί η κυβέρνηση Σύριζα  να επιχαίρετε ότι κατάφερε να νομοθετήσει με τέτοιο τρόπο,  ώστε να μην κοπούν οι συντάξεις,  αλλά η διαδικασία  του επανυπολογισμού  που επεξεργάζονται  εδώ και πολλούς μήνες,  φα