ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου, 2018 - 21:46
ΤΥΧΕΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ

ΕΠΟΠ από την Κομοτηνή είχε ένα ατύχημα που παραλίγο να τον καθηλώσει σε αμαξίδιο

ΓΕΝΙΚΑ
Στρατός
Ατύχημα

Ο άτυχος άνδρας έπεσε από ύψος μολις 60εκ,  αλλά τραυματίστηκε πολύ σοβαρά 

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε τελικα 37χρονος ΕΠΟΠ που υπηρετεί στην 389 ΠΑΠ της Ξυλαγανης,  ο οποίος λίγες ημέρες πριν από τα Θεοφάνεια είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή ή την κινητικότητα του. 

Όπως αναφέρει το armyvoice.gr, ο 37χρονος στρατιωτικός έπεσε από το στάγιερ την ώρα που προσπαθούσε να κατέβει - δηλαδή από ύψος μόλις 50-60 εκατοστών- όμως κατά την πτώση υπέστη κατάγμα σε αυχενικό σπόνδυλο, το οποίο παρ' ολίγον να αποβεί μοιραίο. 

Η κινητοποίηση των στρατιωτικών αρχών όμως ήταν άμεση και κινήθηκαν ταχύτατα οι διαδικασίες ώστε να μεταφερθεί στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου οι γιατροί κατάφεραν να αποσωβήσουν τον κίνδυνο της παράλυσης για τον νεαρό στρατιωτικό, όπως και τον κινδυνο για τη ζωή του. 

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή, ωστόσο δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο η ζωή του. 

Η μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη είχε γίνει  με στρατιωτικό ελικόπτερο που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη και κατόπιν των άμεσων εγκρίσεων που έδωσαν τόσο ο Αντιστράτηγος Καμπάς στο Δ' ΣΣ όσο και ο Αρχηγός Αλκιβιάδης Στεφανής. 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είναι προσφιλές επικοινωνιακό κόλπο  να επιστρατεύονται κυβερνητικά στελέχη και  υπουργοί σε προεκλογικές περιόδους και όχι εθνικών εκλογών,  αλλά αυτοδιοικητικών,  για να προβάλουν σε κομματικές συγκεντρώσε