ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2017 - 18:07
ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Γιατί λένε όχι στην επίσκεψη Ερντογάν στην Κομοτηνή

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Επίσκεψη
Ερντογάν
Κομοτηνή

Καλούν σε ειρηνική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης

Δήμητρα Συμεωνίδου

Λένε όχι στην επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη και εκφράζουν φόβους ακόμα και για  προβοκάτσια που θα μπορούσε να διαταράξει την ειρήνη στην περιοχή. Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Ανατόλια στην Κομοτηνή οι Κώστας Καραΐσκος, Γιώργος Γεωργιάδης, Ελένη Χατζηγεωργίου και Σάββας Στεργίου εκ μέρους της άτυπης, όπως την χαρακτήρισαν, συντονιστικής επιτροπής που έχει ήδη στείλει έγγραφη διαμαρτυρία στην ελληνική κυβέρνηση για την επικείμενη επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στην Κομοτηνή την ερχόμενη Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Στην κοινή συνέντευξη Τύπου οι συμμετέχοντες απευθύνθηκαν στην τοπική κοινωνία και την κάλεσαν να εκδηλώσει ειρηνικά, μα και ξεκάθαρα, την αντίθεσή της σε κάθε εξωχώριο σχεδιασμό, με συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής στις 11.30 το πρωί της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου.

Παρακολουθείστε αποσπάσματα των όσων ειπώθηκαν στην σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Υποψήφιοι   με τελεσίγραφα και με ένα απλό e-mail,  είναι η μόδα των ημερών. Γεννημένοι αρχηγοί,  χωρίς να πλαισιώνονται από υποστηρικτές  και στη  συγκεκριμένη  περίπτωση υποψήφιους συμβούλους.