ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου, 2017 - 11:00
ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ FAIRPLAY

Νέο "κλειστό" γήπεδο στην Κομοτηνή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ποδόσφαιρο
Ακαδημία Ολυμπιακού Κομοτηνής

Στεγάζει τις ακαδημίες του Ολυμπιακού

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της κατασκευής των δύο νέων γηπέδων 5x5, στον αθλητικό πολυχώρο Fairplay που στεγάζει τις ακαδημίες του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή, τα οποία μάλιστα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο ως γήπεδα ποδοσφαίρου όσο και ως γήπεδα τένις.
Εκπληκτική, ωστόσο, είναι η εικόνα του ενός εκ των δύο αυτών γηπέδων, λόγω του πρωτοποριακού σκέπαστρου που διαθέτει, το γνωστό τα τελευταία χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων, σκέπαστρο-μπαλόνι. Η νέα αυτή πρωτοποριακή κατασκευή, θα προστατέψει τους αθλητές που στεγάζονται, από το κρύο, την βροχή και το χιόνι, δημιουργώντας ένα κλίμα ασφάλειας στους γονείς των παιδιών της ακαδημίας.


Περιττό να αναφέρουμε, πως παρόμοια γήπεδα σπανίζουν στην βόρεια Ελλάδα, ενώ είναι το μοναδικό της περιοχής μας. Πλέον το Fairplay με τα τέσσερα γήπεδα, αλλά και τις κλειστές αίθουσες επιφάνειας 200 τετραγωνικών μέτρων, που διαθέτει, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα πολυαθλητικό κέντρο, το οποίο θα ψυχαγωγεί τα παιδιά της περιοχής.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η προθεσμία που  έπρεπε να δηλώσουν ότι δέχονται την άρση   στο τραπεζικό τους απόρρητο, αυτοί που  προστατεύονται από το νόμο Κατσέλη,  έληξε  στις 15 Σεπτεμβρίου.