ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, 2017 - 17:04
ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο ΔΠΘ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροκρότησε την κόρη της που πήρε πτυχίο από τη σχολή Πολιτικής Επιστήμης - Κοινωνικής Διοίκησης 
Η τραγουδίστρια ενέπνευσε τον χαιρετισμό του προέδρου της σχολής

Στην Κομοτηνή βρέθηκε η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου, για να παρακολουθήσει -ως γνήσια ελληνίδα μάνα- την ορκωμοσία της κόρης της Χριστιάνας που αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης - Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν ανάμεσα στους εκατοντάδες γονιούς που καμάρωσαν τα παιδιά τους στο αμφιθέατρο της παλιάς νομικής και φυσικά απαθανάτισε τις στιγμές με την κόρη της στην αυλή του πανεπιστημίου. Η καλλιτέχνης μάλιστα μοιράστηκε τη φωτογραφία της και με τους ακολούθους της στα social media. 

Η Χριστιάνα είναι κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον γάμο της με τον επιχειρηματία Βασίλη Μπέτα από τη Θεσσαλονίκη και πέρασε τη φοιτητική της ζωή στην Κομοτηνή. Η παρουσία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο αμφιθέατρο της παλιάς νομικής ενέπνευσε και τον πρόεδρο της σχολής Νικόλαο Πολύζο, ο οποίος απευθύνοντας τον χαιρετισμό του προς τους πτυχιούχους, τους κάλεσε να "μην τραβήξουν κόκκινη γραμμή", αλλά να συνεχίσουν τη διαδρομή τους στο δρόμο της γνώσης, παραδεχόμενος ότι άντλησε έμπνευση από το δημοφιλές λαϊκό τραγούδι.

Η  τραγουδίστρια στις 12:30 -δηλαδή μετά την ορκωμοσία- απολαυσε τον καπουτσινο της στο Away και στις 2:30 πήγε για φαγητο στην Fabrica κρεατων. Επισης στην Fabrica ηταν και ο ποδοσφαιριστης του Παοκ Γιωργος Μυστακιδης  καθώς σήμερα ορκιστηκε ο αδελφος του Γρηγορης.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η προθεσμία που  έπρεπε να δηλώσουν ότι δέχονται την άρση   στο τραπεζικό τους απόρρητο, αυτοί που  προστατεύονται από το νόμο Κατσέλη,  έληξε  στις 15 Σεπτεμβρίου.