ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου, 2018 - 11:00
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Πρώτος σε ψήφους ο δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Ερτζάν Αχμέτ

ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ
Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας
Εκλογές
Ερτζάν Αμέτ

Συνολικά ψήφισαν 166 μέλη, επιστήμονες της μειονότητας 
 

Δήμητρα Συμεωνίδου

Με την επικράτηση σε ψήφους του σημερινού προέδρου, δικηγόρου και δημοτικού συμβούλου, Ερτζάν Αχμέτ, κριτική αλλά και προτάσεις, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο "Χρήστος και Εύη" στην Κομοτηνή, η 36η γενική συνέλευση του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας. 


Η γενική συνέλευση του συλλόγου άρχισε με τον ορισμό των μελών αυτής, με πρόεδρο τον Μεχμέτ Εμίν, γραμματέα τον Γιουσούφ Οζγκιούρ και μέλος τον Μουράτ Αχμέτ. Μετά τον ορισμό ακολούθησε η έγκριση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης. Ο απερχόμενος πρόεδρος του συλλόγου Ερτζάν Αμέτ έκανε τον διοικητικό απολογισμό παρουσιάζοντας τις δραστηριότητες. 


Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ελεγκτικής επιτροπής Μπαχρί Μπέλτσο παρουσίασε τον πίνακα εσόδων και εξόδων στους συμμετέχοντες. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ορισμένα μέλη του συλλόγου πήραν τον λόγο και εξέφρασαν επικρίσεις για τα θέματα που σχετίζονται με τις δραστηριότητες του σωματείου και της μειονότητας. Μέλη του διοικητικού συμβουλίου απάντησαν στην κριτική. 


Αργότερα, εγκρίθηκαν οι προτάσεις σχετικά με τη νέα περίοδο για τον σύλλογο. Μέλη του συλλόγου έλαβαν τον λόγο και πρότειναν δράσεις. 


Ακολούθησαν οι εκλογές, αφού πρώτα, καθορίστηκαν οι υποψήφιοι για το διοικητικό συμβούλιο και την ελεγκτική επιτροπή. Συνολικά ψήφισαν 166 μέλη και οι υποψήφιοι έλαβαν τις παρακάτω ψήφους:


Διοικητικό συμβούλιο:
1- Ερτζάν Αχμέτ – 113
2- Χουσεΐν Μπαλτατζί – 103
3- Γιουκσέλ Εσάτ – 95
4- Σουκριγέ Μεχμέτ – 90
5- Μουμίν Μουμίν – 78
6- Κενάν Γκαγκαλί – 73
7- Μελτέμ Γκιριτλί – 63
Ελεγκτική Επιτροπή: 
1- Σουκρού Χατζή – 96
2- Φεριχά Ντερβίας – 82
3- Αιτζάν Ομέρ – 80
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού,  που  περιχαρείς  επαινούσαν οι  κυβερνητικοί  παράγοντες,  φάνηκαν οι αδυναμίες,  τα λάθη και οι παγίδε