ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου, 2017 - 10:55
ΣΤΗΝ "ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ" Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Με πανό υποδέχτηκαν τον Χακάν Τσαβούσογλου στην Κομοτηνή

ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ
Χακάν Τσαβούσογλου
Αλή Ριζά Ακιντζί
Αμέτ Ριτβάν
DEB

Μήνυμα συμπαράστασης στους ομογενείς, όπως χαρακτήρισε τα μέλη της μειονότητας, από τον Χακάν Τσαβούσογλου

Με ένα πανό που καλωσόριζε τον Χακάν Τσαβούσογλου στα χώματα της ιδιαίτερής του πατρίδας και ένα ευχαριστώ εκ μέρους της μειονότητας, έγινε πριν λίγη ώρα η υποδοχή του Τούρκου αντιπροέδρου στην αποκαλούμενη "τουρκική νεολαία" στην Κομοτηνή. Εκεί ο πρόεδρος της Νετζάτ Αχμέτ επιμελήθηκε τα της υποδοχής, βάζοντας στο τραπέζι των επισήμων τον Τούρκο πρόξενο Αλή Ριζά Ακιντζί, τον ψευτομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, τον δήμαρχο Αρριανών Αμέτ Ριτβάν, τον πρόεδρο του μειονοτικού κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς και άλλους. Στον αύλειο χώρο έγινε η υποδοχή, εκεί όπου ανέμεναν τον Τούρκο αξιωματούχο μέλη της μειονότητας.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επισκέπτεται την Θράκη μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στην Αθήνα. Πάντως χθες το βράδυ φτάνοντας στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης απέφυγε τεχνηέντως τα ΜΜΕ λέγοντας ότι αυτή του η επίσκεψη στη Θράκη είναι ιδιωτική. Πάντως μαζί του στην περιοχή μας έφτασε και ο Έλληνας υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επαφές στη Ροδόπη και αναμένεται να συνοδεύσει τον Τούρκο αντιπρόεδρο σε κάποιες από τις επισκέψεις του. Οι πληροφορίες του "Χ" αναφέρουν ότι μετά την "τουρκική νεολαία" ο Τούρκος αντιπρόεδρος θα μεταβεί στο μειονοτικό γυμνάσιο λύκειο Κομοτηνής, όπου σήμερα διεξάγεται μαθητικό παζάρι. Εκεί αναμένεται να είναι μαζί του και ο κος Αμανατίδης.

 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Νέα Δημοκρατία travel,  λένε χαρακτηριστικά οι  σύμβουλοι  της Περιφερειακής Αναγέννησης,  οι οποίοι θα μεταφερθούν με το λεωφορείο που έστειλε το κόμμα, με το καινούργιο σήμα βέβαια,  στα κεντρικά γραφεία σ