ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου, 2016 - 12:38
ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΚΑΤΑΝΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΥΛΑΒΕΙΑΣ

Υποδοχή εικόνας και τίμιας κάρας από την Άνδρο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εκκλησία
Μητροπολίτης
Κομοτηνή

Μαθητές και μαθήτριες από το 7ο δημοτικό σχολείο έραναν τα σύμβολα της πίστης με λουλούδια, ενώ πλήθος πιστών έσπευσε να προσκυνήσει

Δήμητρα Συμεωνίδου

Η υποδοχή της εικόνας της Παναγίας Παναχράντου και της τίμιας κάρας του Αγίου Παντελεήμονος του ιαματικού από την μονή Άνδρου της μητρόπολης Σύρου και Άνδρου, έγινε σήμερα το πρωί στον καθεδρικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής από τον μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα, σε κλίμα κατάνυξης και ευλάβειας.

Τα σύμβολα της πίστης κόμισε ο αρχιμανδρίτης Ευδόκιμος, καθηγούμενος της μονής Παναχράντου Άνδρου και θα παραμείνουν προς ευλογία και αγιασμό πάντων μέχρι το απόγευμα της 24ης Νοεμβρίου, οπότε και θα αναχωρήσουν.

Στο λόγο του ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ευχαρίστησε τον μητροπολίτη Σύρου για την παραχώρηση των συμβόλων της πίστης και ιδιαιτέρως τον αρχιμανδρίτη Ευδόκιμο που ταξίδεψε στην Κομοτηνή για τη μεταφορά τους.

Μαθητές και μαθήτριες από το 7ο δημοτικό σχολείο έραναν τα σύμβολα της πίστης με λουλούδια, ενώ πλήθος πιστών έσπευσε να προσκυνήσει.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού,  που  περιχαρείς  επαινούσαν οι  κυβερνητικοί  παράγοντες,  φάνηκαν οι αδυναμίες,  τα λάθη και οι παγίδε