ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 10 Ιουλίου, 2019 - 13:26
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Κομοτηνής προειδοποιεί για την αλλαγή του καιρού

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Κομοτηνής
Πολιτική Προστασία
Δήμος Κομοτηνής

Να φροντίσουμε όλοι μας ώστε τα κοινόχρηστα φρεάτια μπροστά στις οικίες μας και τις επιχειρήσεις μας να είναι καθαρά από φύλλα και αντικείμενα τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια βροχοπτώσεων

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) με έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων προειδοποιεί για ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς βόρειους ανέμους (μπουρίνια) θα σημειωθούν από τις πρώτες βραδινές ώρες της Τετάρτης (10.7.2019) και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Πέμπτη (11.7.2019) στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα βορειότερα τμήματα του Αιγαίου. Ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κομοτηνής  Τζενετίδης Θέμης καλεί τους πολίτες μας να ελέγχουν τις υδρορροές και τα φρεάτια στις κατοικίες τους. Επίσης καλό θα είναι να φροντίζουμε όλοι μας ώστε τα κοινόχρηστα φρεάτια μπροστά στις οικίες μας και τις επιχειρήσεις μας να είναι καθαρά από φύλλα και αντικείμενα τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια βροχοπτώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Κομοτηνής www.komotini.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ www.emy.gr.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η απελευθέρωση της Θράκης επιτεύχθηκε με συμφωνίες,  συμμαχίες,  διπλωματικούς ελιγμούς  πολλών ανθρώπων,  για να μπορέσει να γίνει πράξη.