ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2017 - 15:02
ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ FB

Το θέμα των αδέσποτων ξανά σε πρώτο πλάνο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αδέσποτα
Κομοτηνή
facebook

Μία φωτογραφία μαζί με την περιγραφή ενός περιστατικού που συνέβη σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου, ανέβασε στο facebook  Κομοτηναίος, επαναφέροντας το γνωστό θέμα της πόλης περί αδέσποτων.

Όπως έγραψε αναλυτικά στο post του στο group «Κομοτηνή, ένα βλέμμα» του γνωστού κοινωνικού δικτύου, ο Γιώργος Πάφης δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας περιστατικού όπου αγέλη σκύλων, επιτέθηκε σε ΑμεΑ. Η ανάρτηση αυτούσια έχει ως εξής:  

“Σήμερα, μέρα μεσημέρι στη διασταύρωση Εγνατίας κι Αχιλλέως. Η γνωστή επικίνδυνη αγέλη αδέσποτων, επιτέθηκε στην εικονιζόμενη κυρία η οποία κουνούσε ανήμπορη το μπαστουνάκι της, εκλιπαρώντας κάποιον περαστικό για βοήθεια!

Αφού μ' ευχαρίστησε, προσπάθησε εν μέσω λυγμών να μου περιγράψει το μαρτύριο που βιώνει με τα αδέσποτα. Δεν άντεξα. Έφυγα αμίλητος...

Προσπαθώντας να διατηρήσω την ψυχραιμία μου για να μην παρεκτραπώ, θέλω να θέσω ορισμένα ερωτήματα αναφορικά με το περιστατικό, πάντα μέσα στο πνεύμα της εποχής μας όπου τα <<συναισθήματα>> έχουν εξοστρακίσει την λογική.

Πως αισθάνονται ο Δήμαρχος και οι <<υπεύθυνοι>> αντιδήμαρχοι της πιο προσβάσιμης πόλης για ΑΜΕΑ στην Ελλάδα;

Έχει να πει κάτι κάποιος εκπρόσωπος των ΑΜΕΑ της πόλης μας;

Πως αισθάνονται τα μέλη της <<φιλοζωικής>>;

Πως αισθάνονται οι ηθικοί αυτουργοί, ναι αυτοί οι <<άγγελοι επί γης>> που ταΐζουν τα αδέσποτα;

Μήπως θα πρέπει να γράψει κάτι κάποιος δημοσιογράφος;

Μήπως θα πρέπει να επιληφθεί κάποιος εισαγγελέας ως καθ' ύλην αρμόδιος για την ασφάλεια των πολιτών;

Υ.Γ. Η φωτογραφία ελήφθη αφού διαλύθηκε η αγέλη (4-5) σκυλιά, με το εικονιζόμενο σκυλί να επιμένει και να με απειλεί ακόμη και μόνο του. Είναι μεγαλόσωμο, επιθετικό και πρέπει να απομακρυνθεί οπωσδήποτε.”

Για ακόμα μία φορά λοιπόν το επίκαιρο θέμα των αδέσποτων έρχεται στο προσκήνιο.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ημερολόγιο