ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 27 Ιουλίου, 2018 - 12:42
ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ

Συνωστισμός και ουρές στις τράπεζες στην Κομοτηνή

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ουρές
Τράπεζες

Σήμερα εκτάκτως η καταβολή συντάξεων

Συνωστισμός και ουρές παρατηρούνται από νωρίς σήμερα το πρωί στις τράπεζες στην Κομοτηνή, λόγω της καταβολής των συντάξεων εκτάκτως αλλά και λόγω οικονομικών υποχρεώσεων που πρέπει να τακτοποιηθούν μέχρι τέλος του μηνός.

Σήμερα Παρασκευή 27 Ιουλίου γίνεται εκτάκτως η καταβολή όλων των συντάξεων ΕΦΚΑ για τον μήνα Αύγουστο. Πρόκειται για όλες τις κύριες συντάξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Επίσης η καταβολή των συντάξεων των ανασφάλιστων υπερηλίκων καθώς επίσης και των Επιδομάτων Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανασφάλιστων υπερηλίκων μηνός Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί από τον ΟΠΕΚΑ σήμερα Παρασκευή 27/7/2018, μαζί με τις συντάξεις του ΕΦΚΑ.

Επίσης μέχρι το τέλος Ιουλίου οι φορολογούμενοι θα πρέπει να έχουν καταβάλει στα δημόσια ταμεία το ποσό που τους αντιστοιχεί για να εξοφλήσουν την πρώτη δόση των φόρων που θα έχουν βεβαιωθεί από την εκκαθάριση των φετινών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων (συμπεριλαμβανομένης της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης).

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μόλις πραγματοποιείται  μία ρήξη, η  υπάρχει μια αποχώρηση, η  παραίτηση ενός  κυβερνητικού  στελέχους  τότε αρχίζουν να λέγονται και  αλήθειες και   βγαίνουν στη φόρα πολλά μυστικά τα οποία μάλλον τα κρατού