ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 15 Ιουλίου, 2017 - 11:00
ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΡΟΔΟΠΗΣ

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο άνδρας που απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Φανάρι
Αυτοκτονία

Τρεις ώρες απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει ο 34χρονος άνδρας, που είχε σκοτώσει τον αδερφό του το 2015 

Βεβαρημένη ψυχολογία είχε ο άνδρας που απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Πιο συγκεκριμένα, στον οικισμό Φαναρίου Ροδόπης περί τις 14:30 χθες, 34χρονος κάτοικος της περιοχής κλειδώθηκε στην οικία του και απειλούσε πως θα προκαλέσει βλάβη στον εαυτό του με μαχαίρι. 


Από τις φωνές κινητοποιήθηκε η οικογένεια του και εν συνεχεία, κινητοποιήθηκαν οι αρχές, οι οποίες επενέβησαν το ταχύτερο δυνατό στο σημείο. Τότε, ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ αστυνομικών και επίδοξος αυτόχειρας, προκειμένου ο τελευταίος να μην προκαλέσει βλάβη στον εαυτό του. Μετά από τρεις ώρες, περί της 17:45 οι διαπραγματεύσεις είχαν αίσιο τέλος με τον κάτοικο να βγαίνει σώος κι αβλαβής από το σπίτι του, συνοδεία αστυνομικών. 


Αναμένεται να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία με εντολή εισαγγελέα, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια της συμπεριφοράς του. Πάντως ο άνδρας αναφέρουν οι μαρτυρίες βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω πράξεων του παρελθόντος. Ο 34χρονος άνδρας το 2015 είχε σκοτώσει τον αδερφό του, μετά τη μεταξύ τους πάλη. 


Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ορεστιάδας όπου είχε εκδικαστεί πρωτόδικα η υπόθεση είχαν προσκομιστεί έγγραφα που αφορούσαν το παρελθόν του δράστη, σχετικά με την θεραπευτική αγωγή που ακολουθούσε για την ψυχική του υγεία, αλλά και το γεγονός ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών. 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Εύλογο είναι τα κόμματα μετά από ένα μεγάλο γεγονός, οικονομικό,  πολιτικό, πόσο μάλλον εθνικής σημασίας, όπως η συμφωνία με τα Σκόπια,  να προσπαθούν να κάνουν και ταμείο σαν πολιτικά …μαγαζιά.

Ημερολόγιο