ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 24 Αυγούστου, 2018 - 10:00
ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Σάπες: Αποκαταστάθηκε πλήρως η καμένη οικία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάπες
Ανθρωπιά

Σύμφωνα με την "Ελεύθερη Άποψη" Σαπών

Από την πρώτη στιγμή ήταν έκδηλη και εμφανής η διάθεση του συνόλου της τοπικής κοινωνίας, των φορέων και των πολιτών των Σαπών να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση και να αποκαταστήσουν την κατεστραμμένη ολοσχερώς από πυρκαγιά οικία της οικογένειας Πασχαλίδη στις Σάπες. Ίσως ήταν ένα στοίχημα που κανείς δεν πίστευε ότι τόσο σύντομα θα κερδηθεί.

Ένα στοίχημα που κερδήθηκε χάρη στην συμπαράσταση και συμπαράταξη όλων, αλλά ιδιαίτερα στην συμπαράσταση και συμπαράταξη όλων, αλλά ιδιαίτερα χάρη στην επιμέλεια, τη συνέπεια, την ειλικρίνεια και την ανιδιοτέλεια που υπέδειξαν κάποιοι συμπολίτες μας. 

Το σίγουρο είναι ότι αυτός ο τόπος απέδειξε πως έχει δυνατότητες, έχει δυνάμεις, έχει συνείδηση, έχει θέληση, έχει αλληλεγγύη, έχει δυναμική, έχει ανθρώπους, έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που όταν ενεργοποιηθούν ενωμένα και συντονισμένα μπορούν να κάνουν μικρά θαύματα. 

Και η υπόθεση Πασχαλίδη είναι ένα μικρό θαύμα γι’ αυτόν τον τόπο!
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αφού εξέφρασαν τις αντιρρήσεις  και τους προβληματισμούς τους οι σύμβουλοι,  μετά την απόφαση του δημάρχου να μην θέσει εκ  νέου υποψηφιότητα  στις επόμενες εκλογές και αφού ξεπέρασαν  το πρώτο σοκ,  πολλοί