ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου, 2019 - 15:12
ΔΕΝ ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΕΚΠΤΩΤΟΣ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Προθεσμία 2 ημερών να φέρει 20.000 λίτρα πετρέλαιο στον Δήμο Κομοτηνής

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πετρέλαιο θέρμανσης
προμηθευτής
Δήμος Κομοτηνής

Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία σε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πριν λίγα λεπτά

Δήμητρα Συμεωνίδου

Εκτάκτως συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής, προκειμένου να κρίνει έκπτωτη ή μη την εταιρία που προμηθεύει με πετρέλαιο τον Δήμο Κομοτηνής. Το θέμα συζητήθηκε ως κατεπείγον καθώς αφορά στην πρόκληση της μη εύρυθμης λειτουργίας υπηρεσιών του Δήμου, λόγω της έλλειψης υγρών καυσίμων με ευθύνη της εν λόγω εταιρείας.

Το δημοτικό συμβούλιο πριν λίγα λεπτά πήρε κατά πλειοψηφία απόφαση, να μην κηρυχθεί έκπτωτη η ανάδοχος εταιρίας "Βελκοπούλου Παρασκευή", την οποία εκπροσώπησε στην συνεδρίαση ο Κώστας Βελκόπουλος. Συγκεκριμένα, βάσει της απόφασης, δόθηκε προθεσμία δύο ημερών, ήτοι μέχρι και την Παρασκευή, ώστε να προμηθεύσει τον Δήμο Κομοτηνής με 20.000 λίτρα πετρέλαιο, ειδάλλως θα κηρυχθεί έκπτωτος.

Θυμίζουμε ότι πέρσι με ευθύνη του ίδιου προμηθευτή είχαν καταγραφεί προβλήματα στην προμήθεια πετρελαίου σε σχολικές μονάδες, που ξεπεράστηκαν γρήγορα, όμως θορύβησαν ιδιαιτέρως τη δημοτική αρχή. Ο κος Βελκόπουλος απολογήθηκε, ζητώντας συγνώμη και έδωσε εξηγήσεις για το τι συνέβη στο δημαρχείο και ανέφερε χαρακτηριστικά "αν με κηρύξετε έκπτωτο με καταστρέφετε". Άπαντες αναγνώρισαν το πρόβλημα στην προμήθεια πετρελαίου ήδη από πέρσι, αλλά αποφάσισαν να πάρουν το ρίσκο, παρόλο που σχολικές μονάδες έχουν οριακές ποσότητες πετρελαίου θέρμανσης, ενώ λόγω έλλειψης πετρελαίου κίνησης δεν βγήκαν για αποκομιδή απορριμμάτων όλα τα οχήματα του Δήμου.

 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ολοκληρώθηκε τυπικά και ουσιαστικά όπως ορίζει η νομοθεσία,  η πρώτη προεκλογική περίοδος των τριπλών εκλογών,  δημοτικών και περιφερειακών,  όπου με βάση το νόμο του Κλεισθένη αύριο Κυριακή εκλέγονται όλοι