ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΤΙΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΜΙΑ 21ΧΡΟΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑ

Πέντε κλοπές πορτοφολιών στην Κομοτηνή

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συλλήψεις
Κλοπές

Εκμεταλλεύονταν τον συνωστισμό στη λαϊκή αγορά
 

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, πέντε κλοπές πορτοφολιών από πολίτες στην Κομοτηνή, που διαπράχθηκαν στις 16, 17 και 24-2-2018.


Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης μια 21χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Η νεαρή γυναίκα στο χώρο διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς, εκμεταλλευόμενη το συνωστισμό, αφαίρεσε από δύο ημεδαπές, δύο πορτοφόλια, τα οποία περιείχαν διάφορα προσωπικά έγγραφα και χρηματικά ποσά, πλην όμως η πράξη της έγινε αντιληπτή και στη συνέχεια συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. 


Ακολούθως, από την έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας, προέκυψε ότι, την 16 και 17-2-2018, σε κατάστημα της πόλης και στη λαϊκή αγορά, η 21χρονη, χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, αφαίρεσε από την κατοχή τριών γυναικών τα πορτοφόλια τους, που περιείχαν έγγραφα και χρήματα. Στην κατοχή της δράστιδας βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ, το οποίο και κατασχέθηκε. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.   

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πέρασαν σχεδόν έξι μήνες από το τέλος του 18, που υποτίθεται θα είχε αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων και θα εφαρμόζονταν ο νόμος Κατρούγκαλου με την προσωπική διαφορά και ο ΕΦΚΑ παίζει κρυφτούλι κ