ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2017 - 18:29
ΤΟ ΔΡΟΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Πάνω από 1.200 μπουκάλια λάδι συγκεντρώθηκαν στο 2ο Santa Run!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΔΚΕΠΠΑΚ
Νίκος Σωτηρακόπουλος
Περπατώ
Μιχάλης Ραγκούσης
Santa Run
Νατάσα Λιβεριάδου

Το λάδι το οποίο έφερναν μαζί τους όσοι συμμετείχαν στον αγώνα συγκεντρώθηκε, και θα δοθεί από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου σε οικογένειες και συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη βασικών καθημερινών αγαθών.

Διονύσης Βοργιάς

Μια Πόλη, Μια Δράση, Ένας Κοινός Σκοπός. H ΣΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, o Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία ''Ηρόδικος'' και τα δύο μεγάλα δρομικά κινήματα της πόλης Komorun & Ορεινός Ημιμαραθώνιος Οχυρού Νυμφαίας, υπό τη σκέπη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού δήμου Κομοτηνής συνδιοργάνωσαν τον 2ο Santa Run, έναν αγώνα δρόμου αφιερωμένο στον εθελοντισμό, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου. 

Ο χριστουγεννιάτικος αγώνας είχε μόνο δύο προϋποθέσεις, την καλή μας διάθεση και την προσφορά ενός μπουκαλιού λάδι για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο στόχος λοιπόν επετεύχθη και με το παραπάνω!

Περίπου 1.200 μπουκάλια λάδι συγκεντρώθηκαν από την προσφορά όλων που συμμετείχαν και αγωνίστηκαν. 1.200 μπουκάλια λάδι που θα πάνε σε οικογένειες και ανθρώπους που έχουν άμεση ανάγκη βασικών αγαθών για φέτος τα Χριστούγεννα. Η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε σήμερα όπου παρουσιάστηκε και ο τελικός αριθμός σε μπουκάλια στις εγκαταστάσεις του Περπατώ. Αξίζει να σημειωθεί, όπως υπογράμμισε η κα Λιβεριάδου, ότι συγκεντρώθηκαν 400 περισσότερα μπουκάλια, σε σχέση με πέρσι, που σημαίνει 400 περισσότερες οικογένειες.

Στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε πριν λίγη ώρα (18:15), η Νατάσα Λιβεριάδου πρόεδρος ΔΚΕΠΠΑΚ,ο Μιχάλης Ραγκούσης πρόεδρος του Ηρόδικου, η Άρτεμις Τσολάκη από την οργανωτική επιτροπή Santa Run & "Ο Άη Βασίλης άργησε μία μέρα", ο Νίκος Σωτηρακόπουλος αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Κομοτηνής και ο καθηγητής ΤΕΦΑΑ Αντώνης Καμπάς εκ μέρους της σχολής ΣΕΦΑΑ του ΔΠΘ, ανακοίνωσαν τον αριθμό που επετεύχθη και ευχαρίστησαν όλους όσους συμμετείχαν και ενίσχυσαν έμπρακτα την προσπάθεια αυτή, ανανώνοντας παράλληλα και το ραντεβού για την ερχόμενη χρονιά!

Όπως ανακοίνωσε ο κος Σωτηρακόπουλος το λάδι που συγκεντρώθηκε θα αξιοποιηθεί και θα μοιραστεί από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής σε οικονομικά άπορους συμπολίτες μας. 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αναφερθήκαμε χθες στο Ιεροσπουδαστήριο της Κομοτηνής και την συνεχιζόμενη κατάληψη από τους μαθητές εδώ και καιρό,  που διαμαρτύρονται για την μείωση της διδασκαλίας των μαθημάτων στη μητρική γλώσσα και στα