ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου, 2016 - 11:00
ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Οι νικητές του διαγωνισμού που θα ζήσουν 10 μέρες στην Κομοτηνή

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑμΕΑ
Διαγωνισμός

Ανακοινώθηκαν από τον Μάκη Καλαρά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού που διοργάνωσε η ΝΝ Hellas!
 

Δέκα άτομα με κινητική αναπηρία θα ζήσουν στην Κομοτηνή τον Απρίλιο του 2017 ένα 10ήμερο εκπαίδευσης, περιπέτειας, αξέχαστων εμπειριών και γνώσεων που μπορούν να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη και αυτόνομη! Τα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού που διοργάνωσε η ΝΝ Hellas ανακοίνωσε ο Μάκης Καλαράς στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. Ο διαγωνισμός της NN Hellas για την Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ολοκληρώθηκε και οι 10 νικητές είναι οι:


1. Μαρία Γουρλολίτσα, 2. Παντελής Κίτσος, 3. Αριστοτέλης Αρχιτεκτονίδης, 4.Μαρία Μιχαλοπούλου, 5. Τατιάνα Δήμητρα Ραπαι, 6. Κώστας Κρετσης, 7. Θεοδώρα Μούτσιου, 8. Ανδρέας Λίτσο, 9. Γεωργία Καλτσή, 10. Δημήτριος Μαυρομάτης.


To 10ήμερο στην Κομοτηνή θα περιλαμβάνει ομιλίες & εκπαιδεύσεις, αλλά και αθλήματα & δραστηριότητες που τα άτομα με αναπηρία δεν έχουν τη δυνατότητα καθημερινά να δοκιμάσουν, όπως canoe σε ποταμό, καταδύσεις με μπουκάλες, jeeping, χειρήλατο, tennis, ιππασία κλπ! Ο Μάκης Καλαράς θα επικοινωνήσει με όλους τους νικητές ξεχωριστά για τις λεπτομέρειες.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είναι πασιφανές βέβαια,  ότι το πλήθος των διοδίων που εξαγγέλθηκαν, φτιάχνονται και θα παραδοθούν στην Εγνατία οδό,  έγιναν για να δελεάσουν την παραχώρηση της,   στον ιδιώτη που θα τα εκμεταλλευτεί.

Ημερολόγιο