ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 20 Ιουλίου, 2017 - 10:08
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΧΑΣΑΝ ΧΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Οι επικίνδυνοι δρόμοι, η έντονη δυσοσμία του δικτύου ομβρίων …

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Φελίνα Καζάκου
Δήμος Κομοτηνής
Δρόμοι
Χασάν Χασάν

Τα σοβαρά και ανεπίλυτα προβλήματα των κατοίκων στην οδό Λαβυρίνθου   

Τα σοβαρά και ανεπίλυτα προβλήματα των κατοίκων στην οδό Λαβυρίνθου, αναδεικνύει με παρέμβασή της ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Εμείς...η πόλη" Χασάν Χασάν, κάνοντας λόγο για επικίνδυνους δρόμους και έντονη δυσοσμία του δικτύου ομβρίων. 


Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω: Παρά τις αλλεπάλληλες και συνεχείς ενέργειες στις οποίες έχουμε προβεί προς τη ΔΕΥΑ Κομοτηνής, εξακολουθούν  να υφίστανται τα προβλήματα και να παίρνουν διαστάσεις καθώς η κάκιστη κατάσταση και συντήρηση του δικτύου ομβρίων υδάτων στην οδό Λαβυρίνθου εξακολουθεί να ταλαιπωρεί του κατοίκους αλλά και τους διερχόμενους οδηγούς. 


Με αίτηση μας από τον Δεκέμβριο του 2014 ζητήσαμε την ανακατασκευή και αντικατάσταση του δικτύου  προκειμένου να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής. Οι σχάρες του συγκεκριμένου δικτύου έχουν καταστραφεί με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οδηγοί των δικύκλων και μικρά παιδιά.


Επίσης είναι έντονο το πρόβλημα της δυσοσμίας και τίθεται  θέμα της υγείας των κατοίκων καθώς τους καλοκαιρινούς μήνες μετατρέπονται σε εστίες μόλυνσης. 


Κατά την πρόσφατη επίσκεψη μας οι κάτοικοι δηλώνουν αγανακτισμένοι καθώς οι υποσχέσεις που δόθηκαν τα τελευταία δυο χρόνια για την επίλυση του προβλήματος δεν έχουν υλοποιηθεί.


Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να δημοσιεύουμε προβλήματα ως αναγκαστικό τρόπο επίλυσης αυτών. 
Ζητούμε από τη διοίκηση της ΔΕΥΑΚ και το Δήμο Κομοτηνής να προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις και εργασίες που απαιτούνται, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος σε ένα χρόνιο πρόβλημα".

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  στην περιφέρεια ΑΜΘ και πρώην «θρακάρχης» Τέρενς Κουίκ,  όπως ανέφερε εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,  «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του,  γιατί παραβίασε τις αρχές των Ανεξάρτ