ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου, 2018 - 10:00
ΤΟΥΜΠΑΡΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Νέο τροχαίο εξαιτίας του ανθρώπινου παράγοντα στην Κομοτηνή

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τροχαίο

Στην διασταύρωση Χρ. Τσούντα και Κουμπάρη το νέο τροχαίο ατύχημα, η συμβολή των οδών έχει επαρκή σήμανση

Διονύσης Βοργιάς

Τούμπαρε αυτοκίνητο μέσα στην Κομοτηνή, σε τροχαίο ατύχημα που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου στο κέντρο της πόλης. Συγκεκριμένα, στην συμβολή των οδών Χρήστου Τσούντα και Κουμπάρη, στην περιοχή των ΚΤΕΛ στο ύψος του μάρκετ Μασούτης, συνέβη το τροχαίο ατύχημα. Κατά μαρτυρίες περαστικών από το τροχαίο προέκυψαν - ευτυχώς μόνο - υλικές ζημιές.

Πρόκειται για μία διασταύρωση η οποία έχει επαρκή σήμανση, άρα τα τρακαρίσματα που γίνονται στο σημείο έχουν πρώτο και κύριο παράγοντα την ανθρώπινη αβλεψία. Από τη μία πλευρά του δρόμου, συγκεκριμένα, υπάρχει ταμπέλα παραχώρησης προτεραιότητας κι από την άλλη υπάρχει ταμπέλα STOP. 

Στα σήματα όπως και στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας συνολικά καλούνται να πειθαρχούν οι οδηγοί στα καθημερινά τους δρομολόγια, ακόμη κι αν αυτά είναι για μερικά μέτρα. Πάντως, κατ' ομολογία, στην συγκεκριμένη διασταύρωση, κυρίως τις τελευταίες πρωινές και πρώτες μεσημεριανές ώρες, καθημερινές, παρατηρείται έντονη κίνηση, καθώς υπάρχει και το μάρκετ Μασούτης επί της Αθ. Κουμπάρη. Γι' αυτό τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα πολλές φορές δημιουργούν συνωστισμό και περιορίζουν την ορατότητα των οδηγών, όμως και πάλι, με την δέουσα προσοχή, μελλοντικά, μπορούμε να αποφύγουμε τέτοιου είδους τροχαία ατυχήματα.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πέρασαν σχεδόν έξι μήνες από το τέλος του 18, που υποτίθεται θα είχε αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων και θα εφαρμόζονταν ο νόμος Κατρούγκαλου με την προσωπική διαφορά και ο ΕΦΚΑ παίζει κρυφτούλι κ