ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου, 2017 - 16:14
ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΡΑΣΜΙΟ ΤΟΥ Ν. ΞΑΝΘΗΣ

'Μπλόκο' με λουλούδια στον Τσίπρα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αλέξης Τσίπρας
πρωθυπουργός
Επίσκεψη
Ξάνθη
Εράσμιο

Τον πρωθυπουργό με λουλούδια υποδέχτηκαν στο χωρίο Εράσμιο της Ξάνθης

Ενώ η πρωθυπουργική πομπή κατευθύνονταν προς την Ξάνθη, ένα ασυνήθιστο περιστατικό την “τάραξε”. Στο χωριό Εράσμιο, έπεσαν σε “μπλόκο” αφού ο δρόμος ήταν κλειστός από τις ηλικιωμένες γυναίκες του χωριού, που υποδέχθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα και περίμεναν να τον δουν. Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή στους άντρες της ασφάλειας του να σταματήσουν αμέσως την πομπή. Κατέβηκε, συνομίλησε μαζί τους κι εκείνες του το ανταπέδωσαν προσφέροντας του λουλούδια.

 

 

 

Οι ίδιες κυρίες του ζήτησαν να τις ακολουθήσει στην αυλή ενός σπιτιού του χωριού, διότι όπως του είπαν “εκεί βρίσκονταν ένας 90χρονος γέροντας, που θέλει να σε συναντήσει αλλά δεν μπορεί να περπατήσει”. Ο πρωθυπουργός δεν τους χάλασε το χατήρι και επισκέφτηκε τον ηλικιωμένο, έκατσε μαζί του και τα είπαν μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκινησιακής φόρτισης, σύμφωνα με τα λεγόμενα όσων ήταν μπροστά στη συνάντηση.

 

Πηγή: news247.gr

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Άλλο ένα αναπτυξιακό συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, για να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει περιοχή και πως μπορεί να αξιοποιηθεί κυρίως το λιμάνι, ώστε να δημιουργηθεί ένα διαμ