ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου, 2017 - 11:00
ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΜΕΑ ΠΕ ΡΟΔΟΠΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Μήπως είναι καιρός για μία ανάλογη κίνηση στην Κομοτηνή;

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σωματείο ΑμΕΑ Ροδόπης
ΑμΕΑ
Προσβασιμότητα

Το Λουτράκι Κορινθίας μας δείχνει τον δρόμο για εναλλακτικό θεραπευτικό τουρισμό
 

Μήπως είναι καιρός για μία ανάλογη κίνηση στην Κομοτηνή, αναρωτιέται το σωματείο ΑμεΑ ΠΕ Ροδόπης και μας υποδεικνύει μία πρόταση εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού. "Όταν η αναπηρία δεν έχει όρια και υπάρχει η πολιτική βούληση κάνεις θαύματα αντί να κλαις και να γκρινιάζεις. Μήπως είναι καιρός για μία ανάλογη κίνηση στην Κομοτηνή. Το Λουτράκι Κορινθίας μας δείχνει τον δρόμο για εναλλακτικό θεραπευτικό τουρισμό", γράφει σε ανακοίνωσή του το Σωματείου και "δείχνει" το παράδειγμα του Sirens Resort. Πρόκειται για ένα συγκρότημα 5 παραθαλάσσιων διαμερισμάτων κατασκευασμένων και διαμορφωμένων ειδικά για άτομα με κινητικά προβλήματα και χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων.

Το θέρετρο είναι σχεδιασμένο να προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό πρόσβασης και άνεσης από τα διαμερίσματα στους εξωτερικούς χώρους και την παραλία. Το μέρος είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές για ΑμεΑ και παιδιά όλων των ηλικιών. Αυτό που θα ξεχωρίσετε μόλις έρθετε στο Sirens Resort είναι ο εξωτερικός χώρος διαμορφωμένος με διαδρόμους για την μετακίνηση αναπηρικών αμαξιδίων, που καταλήγουν στην  μαγευτική παραλία μερικά μέτρα μακριά από τα διαμερίσματα. Με την βοήθεια της ειδικής ράμπας στη θάλασσα και με τη χρήση ειδικού καροτσιού μπορείτε να απολαύσετε τα μπάνια σας αποκομώντας την θεραπευτική ιδιότητα της ελληνικής θάλασσας!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αναφερθήκαμε χθες στο Ιεροσπουδαστήριο της Κομοτηνής και την συνεχιζόμενη κατάληψη από τους μαθητές εδώ και καιρό,  που διαμαρτύρονται για την μείωση της διδασκαλίας των μαθημάτων στη μητρική γλώσσα και στα