ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 13 Μαρτίου, 2018 - 11:00
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ

Μία λαμπάδα για τις ανάγκες του συλλόγου!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σύλλογος Άγιοι Θεόδωροι
Φιλανθρωπικός σκοπός

Τις πιο όμορφες και συμβολικές πασχαλινές λαμπάδες φτιάχνουν τα παιδιά του συλλόγου μέριμνας ΑμεΑ νοητικής υστέρησης Ν. Ροδόπης "Άγιοι Θεόδωροι"

Διονύσης Βοργιάς

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, σε κυκλοφορία έχουν βγει οι πιο όμορφες πασχαλινές λαμπάδες όλης της Κομοτηνής. Κάνουμε λόγο για τις χειροποίητες λαμπάδες που φτιάχνουν τα παιδιά του συλλόγου μέριμνας ΑμεΑ νοητικής υστέρησης νομού Ροδόπης "Άγιοι Θεόδωροι".


Εμείς είχαμε την ευκαιρία να αγοράσουμε τη δική μας πασχαλινή λαμπάδα και με αυτό τον τρόπο να στηρίξουμε τις ανάγκες του συλλόγου, ο οποίος κι έχει μετεγκατασταθεί στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις του στον οικισμό Υφαντών. Προς αυτό τον σκοπό διοργανώθηκε και μπαζάρ το Σάββατο 10 Μαρτίου, στον υπόγειο χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων.


Μπορεί το μπαζάρ να ολοκληρώθηκε, καθημερινά όμως μπορείτε να προμηθεύεστε αυτές τις όμορφες λαμπάδες στον φούρνο Μαυρίδης και στο Σεργκενλίδης All About Home, ενώ ο σύλλογος θα επαναλάβει το μπαζάρ του σε προσεχή ημερομηνία κι εντός της πλατείας!
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  στην περιφέρεια ΑΜΘ και πρώην «θρακάρχης» Τέρενς Κουίκ,  όπως ανέφερε εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,  «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του,  γιατί παραβίασε τις αρχές των Ανεξάρτ