ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε μονοκατοικία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πυροσβεστική
Πυρκαγιά
Κομοτηνή

Ζημιές σε κεραμοσκεπή και  κουζίνα προκάλεσε η πυρκαγιά 

Την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκάλεσε φωτιά, που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, στην οδό Περικλέους, πίσω από το πάρκο της πόλης, το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου. Οι καπνοί που άρχισαν να βγαίνουν από το εσωτερικού του σπιτιού έκαναν τους ενοίκους της να τραπούν σε φυγή και να τηλεφωνήσουν στην πυροσβεστική. 


Με 5 οχήματα, 3 υδροφόρα και 2 βοηθητικά, και με 9 άνδρες, ανταποκρίθηκε η πυροσβεστική. Η μεγάλη δύναμη δικαιολογείται από το γεγονός ότι το σπίτι βρισκόταν σε ένα πολύ στενό δρομάκι. Επίσης επειδή το σπίτι στο οποίο εκδηλώθηκε εφάπτονταν με άλλες κατοικίες, δημιουργούσαν τις προϋποθέσεις επέκτασης της φωτιάς, εξ ου και η μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. 


Μετά από επιχείρηση δύο και πλέον ωρών, οι πυροσβέστες έθεσαν τη φωτιά υπό πλήρη έλεγχο, χωρίς αυτή να επεκταθεί σε παρακείμενες κατοικίες. Η μονοκατοικία υπέστη ζημιές στην κουζίνα και στην κεραμοσκεπή.


Τα αίτια που προκάλεσαν την εκδήλωση της φωτιάς ερευνώνται από αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Καλά μας τα είπε ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας από την Κομοτηνή,  ότι το μεταναστευτικό οφείλεται βέβαια σε πολέμους, φτώχεια και  διεφθαρμένες καταστάσεις, σε χώρες της Ασίας κ