ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 24 Ιουλίου, 2018 - 15:24
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ (Η ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)

Κομοτηνή: Πού συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βοήθεια
Πυρόπληκτοι

Τρεις αθλητικοί σύλλογοι και ένα κατάστημα μέχρι στιγμής ανοίγουν τις πόρτες τους

Στους παρακάτω χώρους της Κομοτηνής συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Γραφεία ΑΕ Κομοτηνής (Δ. Σοφούλη - απέναντι από την Λέσχη Κομοτηναίων, 10:00 με 13:00) – Βασίλης Στοάκης , 6936192288

Καφενείο "Το Ραχατι", Ηροδότου 5 , Δημήτρης Πουλακίδας, 6943277035 (Πανθρακικός)

Scarlet Bar , Πεζόδρομος Βενιζέλου, Βασίλης Χατζηκωνσταντίνου, 6980285360 (ΠΑΟΚ Κοσμίου)

Avant Garde, πλατεία Ειρήνης, Νίκος Παπακωνσταντίνου, 2531081791

 

Ανανέωση:

Α.Σ. Will And Steel, οδός Γ.Βλαμιδη 9α πίσω από τον Προσκοπισμο.για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης καθημερινά 9.00 με 11.00 και 19.00 με 21.30.

Κομμωτήριο Όραμα Δημ. Μπλέτσα 22 (στις ώρες λειτουργίας)

 

Ανανέωση:

Οι Πρόσκοποι Ροδόπης ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων για συλλογή ειδών ανάγκης για τους πληγέντες της Αττικής, συγκεντρώνουν τα παρακάτω είδη:

• Τρόφιμα (μπισκότα, κριτσίνια, φρυγανιές)

• Φάρμακα (παιδικά σιρόπια, Betadine , Fucidin , γάζες, pulvo)

• Νερά και χυμούς

• Είδη καθαριότητας: πετσέτες, μωρομάντηλα, σαμπουάν και σαπούνια

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται ΜΟΝΟ σήμερα 24/7/2018, από τις 18:00-22:00, στο κτίριο των Ναυτοπροσκόπων Νικ.Πλαστήρα 6 στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ και στο ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Εθν. Αντιστασης 12

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6932318839.

 

Ανανέωση: Και ο Ερυθρος Σταυρός Κομοτηνής

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: 

"Το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του ΕΕΣ βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα και εγρήγορση για την αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης στο Ν. Αττικής. Για την αντιμετώπιση των αναγκών, όποιος θέλει μπορεί να συνδράμει με: ⦁ ξηρή τροφή μακράς διάρκειας (φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα), ⦁ φάρμακα, γάζες, φυσιολογικοί οροί, αντιεγκαυματικές αλοιφές (Fucidin) και Betadine ⦁ μωρομάντηλα, παιδικές πάνες κλπ. Η συγκέντρωση θα γίνεται σήμερα στα γραφεία του Π.Τ. Κομοτηνής του Ε.Ε.Σ.(Μαρασλή και Πύργου 1 , Πολυλειτουργικό Δήμου Κομοτηνής , 3ος όροφος ) μέχρι τις 19:00, ώστε να αποσταλούν άμεσα στους πληγέντες. Ζητούμε την άμεση ανταπόκριση σας στο κάλεσμα μας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων."

 

Ανανέωση: Και στο ΕΒΕΡ

Το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης σήμερα από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. και αύριο από τις 8 έως τις 3 μ.μ και από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. συλλέγει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο χώρο του Επιμελητηρίου (Καβείρων 12) για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στην Αττική. Συγκεκριμένα συλλέγουμε:
Γάζες, betadine, γάζες fucidin,
ξηρά τροφή, νερό και τρόφιμα μακράς διαρκείας
(όσπρια, ρύζι, μακαρόνια και λοιπά ζυμαρικά, κονσέρβες,
φρυγανιές, μπισκότα, γάλα συμπυκνωμένο μακράς διαρκείας κλπ),
πάνες και μωρομάντηλα.
Παρακαλούμε όλους όσους έχουν την δυνατότητα να συμβάλλουν.
Όσα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρωθούν θα αποσταλούν στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών για να τα παραδώσει στους αρμόδιους φορείς.
Οποία επιχείρηση ή φορέας επιθυμεί να συμμετέχει και να συλλέγει για λογαριασμό του Επιμελητηρίου ώστε να αποσταλούν όλα μαζί, μπορεί να μας να ενημερώσει.
 

Ανανέωση: Στον Εμπορικό Σύλλογο Κομοτηνής και στους Φιλοτέχνες

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής συγκεντρώνει επίσης είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στα παρακάτω καταστήματα: Σεργκενλίδης all about home, Eponymo Kid, οπτικά Κασπαριάν, Avantage, Kasapis Menswear. Ας δράσουμε γρήγορα, το μήνυμα της προέδρου του Δ.Σ.

Οι Φιλοτέχνες την Τετάρτη 25 Ιουλίου και την Παρασκευή 27 Ιουλίου μαζεύουν είδη πρώτης ανάγκης, για όσους θέλουν να βοηθήσουν τους πληγέντες συνανθρώπους μας από τις καταστροφικές πυρκαγιές στον νομό Αττικής. Για την αντιμετώπιση των αναγκών, όποιος θέλει μπορεί να συνδράμει με ξηρά τροφή μακράς διάρκειας (φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα), φάρμακα, γάζες, φυσιολογικους ορους, αντιεγκαυματικές αλοιφές (Fucidin) και Betadine, παιδικές πάνες κλπ.

Τα είδη συγκεντρώνονται: 1) Στο γραφείο "Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος" (Χαριλάου Τρικούπη 25) κατά τις πρωινές ώρες 10:00-14:00. 2) Στην Καπναποθήκη (Γεωργίου Κονδύλη 61) στον δεύτερο όροφο την Τετάρτη από 17:00-18:30 και την Παρασκευή από 18:30-20:00. Τα είδη θα συγκεντρώνονται μέχρι και την Παρασκευή στις 20:00, ούτως ώστε στη συνέχεια να αποσταλούν στην Αθήνα

 

Τετάρτη 25 Ιουλίου 

 

Ανανέωση: Στους Μαχητές Κομοτηνής

Η σχετική ανακοίνωση:

"Ενώ εμεις μαχόμαστε στο ρινκ δυστυχώς κάποιοι συνάνθρωποι μας μάχονται εδω και λίγες μερες για τη ζωή τους! Ο σύλλογος μας θέλοντας να βάλλει το λιθαράκι του καλεί μαθητές , φίλους και γονείς να βοηθήσουν οπως μπορούν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη! Σημερα απο τις 17:00 έως τις 20:00 θα ειμαςτε ανοιχτά με σκοπό τη συλλογή φαρμάκων τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας περιμένουμε να στηρίξουμε όλοι μαζί τους πληγέντες!".

 

Ανανέωση: Στη Λέσχη Κομοτηναίων

Η ανακοίνωση:

Μέρος των εσόδων της θεατρικής παράστασης "Κος και Κα Παπαρασκευά" θα διατεθούν στους : Ροταριανό Όμιλο Κομοτηνής και Ροταριανό Όμιλο Κομοτηνής "Ροδόπη" και κατ' επέκταση στις ροταριανές Περιφέρειες 2484 και 2470, με βεβαιότητα για τη σωστή διαχείρισή τους, προς όφελος των πυροπαθών της Αττικής. Τέλος στην Λέσχη Κομοτηναίων, θα συγκεντρώνονται φαρμακευτικά είδη (γάζες-επίδεσμοι-αλοιφές για εγκαύματα κλπ) καθώς και είδη ρουχισμού.

 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αν και τα πράγματα κυλούσαν πολύ ήρεμα, έως υποτονικά  μέχρι τώρα στην προεκλογική αντιπαράθεση στο δήμο Κομοτηνής, θέλοντας ίσως οι περισσότεροι να κρατήσουν  ένα επίπεδο πολιτικού πολιτισμού,  φαίνεται ότι