ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:00
ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κομοτηνή: 25χρονος ημεδαπός είχε διαρρήξει τρεις οικίες, ψάχνουν τον δεύτερο δράστη

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Διαρρήξεις
Αστυνομική Διεύθυνση Νομού Ροδόπης

Οι διαρρήξεις διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 3-12-2018 έως 14-3-2019

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, τρεις διαρρήξεις οικιών, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 3-12-2018 έως 14-3-2019, στην Κομοτηνή. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 25χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία. 

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε, ο 25χρονος ενεργώντας από κοινού με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, διέρρηξαν τρεις οικίες, αφαιρώντας από το εσωτερικό των δύο, χρήματα και διάφορα κοσμήματα – τιμαλφή, ενώ στη μία περίπτωση δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν οτιδήποτε από το εσωτερικό του σπιτιού, καθόσον έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μάλλον δε γινόμαστε σοφότεροι,   ούτε διευκρινίζονται πολλά ζητήματα στις γενικού τύπου συνεντεύξεις που δίνονται με αφορμή την έκθεση Θεσσαλονίκης,  όπως και του  προέδρου του Σύριζα  Αλέξη Τσίπρα.