ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, 2017 - 13:36
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Κάλεσμα Νίκου Τσαλικίδη σε συλλόγους της Ροδόπης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Νίκος Τσαλικίδης
Πολιτιστικοί Σύλλογοι
Σύλλογοι

Κατάθεση προτάσεων για την συνδιοργάνωση δράσεων

Μία σημαντική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου, καθώς καλούνται οι Αθλητικοί-Πολιτιστικοί καθώς και οι Κοινωνικοί και Φιλανθρωπικοί Σύλλογοι που δραστηριοποιούνται σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα της Ροδόπης σε συνάντηση στις 19.00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (πρώην Νομαρχία) στην οδό Δημοκρατίας 1, στον 1ο όροφο και στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου “Γεώργιος Παυλίδης”.

Η συνάντηση αποτελεί έμπρακτη συνέχεια του Δελτίου τύπου που είχε εκδοθεί την 1η Σεπτεμβρίου και αφορούσε την ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος την οποία απηύθυνε ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης προς όλα τα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματεία, συλλόγους, εκπαιδευτικούς και λοιπούς φορείς της Π.Ε Ροδόπης για κατάθεση προτάσεων για την συνδιοργάνωση δράσεων. Επιπλέον θα συζητηθεί και η πρόθεση καθιέρωσης «Εβδομάδας Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας» σε ετήσια βάση τον μήνα Μάιο (για το 2018 από 2 έως 8 Μαΐου) με σκοπό την ενημέρωση όλων των πολιτών της περιφέρειας σε θέματα πρόληψης και προαγωγή υγείας, κοινωνικής μέριμνας και ΑΜΕΑ.

Προσδοκούμε στην καθολική συμμετοχή των συλλόγων σας και την ενεργοποίηση σας προκειμένου να συμβάλλετε με τις ιδέες και τον εθελοντισμό σας στην επιτυχία των παραπάνω σκοπών, αναφέρει ο κος Τσαλικίδης.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε,  αφού ήδη άρχισαν οι πανηγυρισμοί επίσημα  στο Ζάππειο, αλλά και το διαδίκτυο πήρε φωτιά από στελέχη της συγκυβέρνησης, ότι βγαίνουμε από την κρίση και τα μνημόνια,

Ημερολόγιο