ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 11 Ιουλίου, 2017 - 11:00
ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ

Κακόγουστη "φάρσα" στα Δικαστήρια Κομοτηνής

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ
Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής

Την ίδια ώρα εκδικαζόταν υπόθεση για σύσταση συμμορίας με 58 κατηγορουμένους

Διονύσης Βοργιάς

Μάρτυρες στο γνωστό σκηνικό, γίναμε για μια ακόμη φορά στα Δικαστήρια Κομοτηνής, κατόπιν τηλεφωνήματος για βόμβα. Το τηλέφωνο πραγματοποιήθηκε από άγνωστο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αριθμό, και μιλούσε για βόμβα τοποθετημένη σε δικαστική αίθουσα. Ευτυχώς, η αποκαλούμενη ως βόμβα ήταν τελικά μια ακόμη κακόγουστη "φάρσα".


Πιο αναλυτικά, λίγα λεπτά πριν τις 11:00, τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, σημειώθηκε το παραπάνω περιστατικό, στο οποίο η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αντέδρασε άμεσα, εκκενώνοντας τους χώρους του Δικαστικού Μεγάρου Κομοτηνής. Μετά από περίπου μία ώρα, κι αφότου βεβαιώθηκε η ασφάλεια του χώρου, οι δίκες οι οποίες είχαν σταματήσει, συνεχίστηκαν κανονικά. Παράλληλα, η είσοδος του Δικαστικού Μεγάρου φυλάσσονταν από αστυνομικούς, οι οποίοι και πραγματοποιούσαν επιστάμενο έλεγχο σε όποιον έμπαινε από τις 12:00 και μετά στο Δικαστικό Μέγαρο, έστω και στον αύλειο χώρο.


Μια από τις δίκες που πραγματοποιούνται την ώρα του τηλεφωνήματος αφορούσε σε μια μεγάλη υπόθεση με ...58 κατηγορουμένους. 


Πιο συγκεκριμένα, στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, οι φερόμενοι ως δράστες βρέθηκαν στο εδώλιο προκειμένου να αντιμετωπίσουν την κατηγορία της σύστασης συμμορίας με σκοπό την προμήθεια, κατοχή, διακίνηση ναρκωτικών. Η δίκη δεν ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 10 Ιουλίου κι αναμένεται να συνεχιστεί, προκειμένου να βγει η δικαστική ετυμηγορία. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ξεκάθαρα κερδίζει στα σημεία,  στην επικοινωνία και δημιουργεί μεγαλύτερη δυναμική συσπείρωσης, με την παρουσία σημαντικών στελεχών από όλους τους νομούς,  στην πρώτη επίσημη παρουσίαση, ομιλία, αλλά και την